top of page
Household-Practice-139--mini---.jpg

 40 days to 

 radiant prosperity 

een 6 weekse intensieve

om overvloed in je leven te manifesteren

leer hoe je overvloed manifesteert
 the yogi way

In deze 6-weekse reis duiken we diep in de technologie van kundalini yoga om overvloed en succes in je leven te manifesteren. Het is je geboorterecht om succesvol te zijn. Sterker nog, volgens de leer van kundalini yoga, is het een oprecht verlangen van je ziel om een succesvol leven te leiden!

 

Toch ervaren we ons leven vaak niet als voorspoedig. We hebben het gevoel dat er niet genoeg is, dat het ons misschien niet gegund is of dat we vooral harder moeten werken als we meer willen verdienen. We lijken er niet helemaal in te slagen om onze dromen waar te maken en we komen onszelf aardig tegen. Dat kan beter! 

Daarom gaan we in deze training in een aantal diepteworkshops aan de slag met hoe de yogi's hun practice gebruiken om overvloed in hun leven te manifesteren. In een aantal workshops gaan we onderzoeken wat jij nu echt wil waarmaken in je leven. Dan gaan we aan de hand van een duidelijk uitgezette structuur kijken hoe je succes in je leven kan inroepen, waarmaken en bestendigen! Het gaat dus niet enkel over jouw visie van succes maar ook hoe je het in de realiteit kan omzetten.

Verwacht je aan een diepgaand traject dat je geest helemaal zal openzetten om overvloed op een geheel nieuw niveau in je leven toe te laten.

Household Practice-0062.jpg

heb jij het gevoel dat er niet genoeg
is voor jou
?

wil jij helderheid over je grootse

dromen krijgen?

wil jij leren hoe de yogi's succes

in hun leven roepen?

wil jij een magneet worden

voor overvloed?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik kijk er heel erg naar uit om jou mee te nemen in deze reis van 6 weken. Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met gerichte coaching heeft mij een tools gegeven om te blijven staan in elke storm. En dat is een superpower! Deze superpower deel ik graag met jou. Want ook jij kan dat in jezelf wakker maken!

Een van de wonderlijke dingen aan kundalini yoga is dat het doorspekt is met overvloed practices. Yogi Bahjan geloofde heel erg in de kracht van overvloed en gaf honderden practices en teachings in dit thema. Zijn teachings zijn zeer waardevol en daarom doe ik niet liever dan ze met jou te delen in deze bijzondere 40 days intensieve.

Het is jouw geboorterecht om een succesvol leven te leiden, maar jij moet dat wel claimen. De technologie van kundalini yoga en de roadmap die Yogi Bahjan voorzag zullen jou ondersteunen om overvloed in je leven te manifesteren. 

Portretje.jpg

Over deze

training

Deze training gaat door van 16 April 2021 tot 25 Mei 2021.
We beginnen onder de energie van de nieuwe maan en eindigen onder de volle maan.
Deze training is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom.
hands.jpg
Het tijdsengagement van deze training bepaal je zelf. Er is een kriya die we als huiswerk 40 dagen doen. Ofwel doe je deze kriya van 20 minuten helemaal ofwel doe je de kore versie van 3 minuten. Verder bestaat de training uit:
– 3 diepte workshops van 2u op zaterdagochtend
– 3 deelrondes van 1,15u op vrijdagagavond
– optioneel: dagelijkse live sadhana op weekdagen van 05.45-7u live
   te volgen of via opname
– 1 afsluitende deelronde aan het einde van het traject
Deze training is voor zowel beginners als gevorderden. Je kan de intensiteit van de training aanpassen naar jouw niveau. Beginners zullen snel evolueren door de energie van de groep. Gevorderden krijgen dan weer de kans om hun practice te verdiepen en te bestendigen.
background---.jpg

Deze training gaat weer van start in 2022.

agenda

17.04

Get clear & envision

workshop

 10–12u | zoom

23.04

Prosperity class

class

 18–19.30u | zoom

01.05

Move through blocks & attract 

workshop

 10–12u | zoom

07.05

Prosperity class

class

 19–21u | zoom

15.05

Focus & dwell in gratitude

workshop

 10–12u | zoom

21.05

Prosperity class

class

 19–21u | zoom

25.05

Afsluitende deelronde

deelronde

19–21u | zoom

Live sadhana op weekdagen + zaterdag

sadhana

05.45–07u | zoom

background---.jpg

Deze training gaat weer van start in 2022.

Ben je klaar om te baden in een heerlijk bad van overgave en overvloed? Geef jezelf dit prachtige cadeau van zelfontwikkeling en

voorspoed! 

 

Tot in de training!

Ervaringen van anderen

Toen ik het aanbod las dacht ik, doen! Dit zal je een duwtje geven om dagelijks op je matje te zitten... En inderdaad. De online cursus bracht me dichter bij mezelf, gaf me energie en bracht me in mijn kracht. Ik ga nu heel anders om met bepaalde zaken. Je sluit een committent af met je innerlijke zodat je elke dag verlangt terug te keren naar diezelfde op je mat.”

‘Prosperity is like a rosebud. As it expresses its true nature, its fragrance attracts all. Like a candle emits light, a human emits prosperity.’

–Yogi Bahjan

background---.jpg

Deze training gaat weer van start in 2022.

bottom of page