top of page
gradient-mirrored-dance.png

40 days to

kundalini rising

een 6 weekse intensieve

om de kundalini energie in je te laten ontwaken,

te volgen op je eigen tempo

Wil jij je innerlijke kracht ontdekken?

Wil jij de energie door je lichaam voelen stromen?

Wil jij leren hoe je een dagelijkse practice kan opzetten?
Wil jij leren hoe je met simpele tools elke dag tot jezelf kan komen?

Wil jij leren hoe je spanning kan loslaten en je mind tot rust kan brengen?

Wil jij leren hoe je jezelf door blokkades kan coachen?
Wil jij voelen wat de kundalini energie met je doet?

dan is deze training
iets voor jou!

Hoe heerlijk is het als je verbinding maakt met jezelf, spanning los laat uit je lijf en contact maakt met je spirituele zelf? Hoe zalig voelt het als jij vol energie in het leven staat en er in slaagt het beste van jezelf te geven? Hoe krachtig voel je je als je weet wat je écht wil en genoeg energie en inspiratie voelt om daar te geraken?

We weten allemaal hoe het voelt als de energie 'off' is. Toch weten we niet altijd wat we kunnen doen om die 'off' terug 'on' te krijgen. We blijven vast zitten in een slecht gevoel en slagen er niet in om dat gevoel om te draaien.

Toch vraagt is het niet heel moeilijk om de shift te maken, je moet alleen weten hoe. Als je energie weer laat stromen komt inspiratie en motivatie vanzelf en dienen oplossingen voor blokkades zich aan.

We hebben allemaal een verborgen superpower in ons, echter weten we vaak niet hoe we die moeten aanspreken. Als jij wil leren hoe je die kan aanspreken, hoe je jouw energie kan beïnvloeden en hoe je je ten alle tijde super krachtig kan voelen, dan is deze training iets voor jou!

beeld-1.jpg

In deze 6 weekse intensieve neem ik je mee in de kracht van kundalini yoga. Aan de hand van diverse practices leer ik jou hoe je elke dag verbinding kan maken met je lijf en je geest tot rust kan brengen. Ik leer je ook wat kundalini yoga is, hoe het werkt, en hoe je een dagelijks practice kan opbouwen die makkelijk haalbaar voor je is.

 

Elke week start met een nieuwe practice en een nieuw thema. Je ontvangt de inhoud telkens op zondagavond. Deze sessies doe je op je eigen tempo op een moment in de dag die jou past.
 

In de live sessie op maandagavond begeleid ik je doorheen het thema en gaan we aan de slag met zelf-coaching. Deze sessies kan je live volgen of nadien met de replay herbekijken.

 

Zo ga je stapsgewijs een eigen practice opbouwen of je bestaande practice verdiepen. Ook ga je jouw energie verhogen, de kundalini energie vrij maken, blokkades in je systeem opruimen en gericht saboterende patronen aanpakken die je verhinderen om verder te groeien. 

Deze training kan je zowel als beginnende beoefenaar aangaan of als gevorderde practicioner.

wil jij meer uit je

spirituele praktijk halen?

wil jij leren hoe je een

dagelijks practice kan opbouwen?

wil jij meer leren over

kundalini yoga en de werking ervan?

wil jij ervaren hoe de kundalini

energie jouw systeem wakker maakt?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik kijk er heel erg naar uit om jou mee te nemen in deze reis van 6 weken. Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met gerichte coaching heeft mij een tools gegeven om te blijven staan in elke storm. En dat is een superpower! Deze superpower deel ik graag met jou. Want ook jij kan dat in jezelf wakker maken!

Er is nu geen beter moment om een diepe, spirituele practice uit te bouwen. Het voorbije jaar was een zeer uitdagend jaar en heeft ons op vele niveaus getest. 2021 zal niet anders zijn. We hebben nood aan nieuwe tools om ons lichaam vitaal en sterk te houden en onze geest tot rust brengen. Want deze tijd vraagt heel wat van ons. Daarom is nu het uitgelezen moment diep in practice te duiken en te leren hoe we onszelf kunnen managen in de meest moeilijke tijden. Je hebt namelijk niets van buitenaf nodig, alles zit al in jou, enkel moet je weten hoe je er aan kan!

Start 2021 op een sterke, bekrachtigende wijze en geef jezelf dit groot cadeau! Want wat is een betere manier dan het jaar te starten met stevige kickstarter? Dit traject zal je van binnenuit veranderen zodat jij echt nieuwe stappen kan zetten en kan handelen naar je dromen! Er is geen betere manier om 2021 te starten!

beeld3.jpg

Over deze

training

40 days to kundalini rising is een 6 weekse intensieve kundalini yoga training waar je stapsgewijs de kundalini energie in je lichaam wakker maakt. De training is volledig virtueel en bestaat uit opgenomen sessies en live sessies. De live sessies zijn nadien via de replay beschikbaar. 

Deze training gaat door van 18 Januari 2021 tot 28 Februari 2021.
We beginnen onder de energie van de nieuwe maan en eindigen onder de volle maan.
Deze training is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar alle video's en het lesmateriaal beschikbaar zijn. De live sessies zijn te volgen via zoom. Er is ook een besloten facebook groep waar je toegang tot krijgt en altijd terecht kan voor motivatie of vragen.
Jij beslist hoeveel tijd je in deze training steekt. Het engagement gaat van 30 minuten per dag tot een 1,15 uur per dag. De wekelijkse live sessie duurt 2 uur van 19u tot 21u.
Deze training is voor zowel beginners als gevorderden. Doordat de training modulair is opgebouwd kan je zelf de intensiteit bepalen. Beginners zullen vooral kennismaken met kundalini yoga en leren hoe ze een dagelijkse practice kunnen opbouwen. Gevorderden krijgen dan weer de kans om hun practice te verdiepen en te verrijken en zullen heel wat bijleren over kundalini yoga.
Earlybirds krijgen als cadeautje bij deze training een life coaching sessie met Lauren van 30 minuten. Je krijgt de kans om je proces in de diepte toe te lichten en krijgt persoonlijke ondersteuning.
Gradient Strip

Deze training begint opnieuw in 2022.

beeld4.jpg

Alles op een rijtje over deze training:
 

 • Een reis van 6 weken om de kundalini energie in je te doen ontwaken. 

 • Per week een nieuwe dagelijks morning practice met yogaset en meditatie aangepast aan het thema van die week.

 • Een 40-daagse meditatie.

 • Een wekelijkse live dieptesessie van 2uur.

 • Een live facebook groep waar je je ervaring kan delen en elkaar kan aanmoedigen.

 • 1 jaar toegang tot al het lesmateriaal van de cursus.

 • Coachings cues om doorheen blokkades en belemmerende patronen te geraken.

 • Verdieping in de werking en technologie van kundalini yoga.

 • Verdieping in de filosofie van yoga en de bijhorende spirituele wetten.

 • Bootcamp energie die je naar een nieuw niveau van je bestemming brengt.

 • Een kickstarter voor het jaar 2021!

Ervaringen van anderen

“That morning glow reeks heeft me zoveel energie en rust gegeven! Ik voel dat de yoga me doet groeien en me veel kracht geeft. Dank je Lauren!” 

beeld2.jpg

‘Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your potential and your vitality and to reach for your virtues. There is nothing from outside. All is in you. You are the storehouse of your totality.’

–Yogi Bahjan

Ontdek jouw
inner super power!

bottom of page