Screenshot 2021-03-02 at 15.35.54.png

kundalini yoga

coaching

de kracht van transformatief coachen en kundalini
yoga in persoonlijke 1 op 1 trajecten

household-practice-072.jpg

sneltrein naar transformatie

Kundalini yoga is een zeer effectief en krachtige middel om verandering teweeg te brengen. Maar je moet wel weten hoe je het moet toepassen! In combinatie met transformatief coachen is het een gouden methode om blokkades aan te gaan, nieuwe stappen te zetten en een leven te creëeren waar jij van droomt. In mijn trajecten ga ik met jou een diepgaand proces aan om de verandering waar jij naar op zoek bent waar te maken.

langer

traject

Ik werk met trajecten van drie maand of zes maand, waarbij we elkaar bij voorkeur om de twee weken spreken. Om echt verandering teweeg te kunnen brengen is het belangrijk dat er een proces ontstaat en dat we de tijd kunnen nemen om de diepte in te gaan. Zo kan jij echt evolueren en kan ik jou het best begeleiden. Je beslist zelf hoe lang je jouw traject wil.

IMG_9442-.jpg
Webmail.jpg

practice

op maat

In de sessies werken we telkens aan je elementaire vraagstuk en kijken we hoe je de yoga kan gebruiken om verandering teweeg te brengen. Door een practice op maat van jouw behoeftes te maken ga je doelgericht de yoga inzetten en zal je niet alleen op mentaal vlak vooruitgang boeken, maar ook op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. 

persoonlijk

mentorschap

Het is een cadeau aan jezelf om te investeren in een langer op maat gemaakt traject. De persoonlijke begeleiding die je krijgt vind je in geen enkel ander aanbod van mij. Dat maakt het heel bijzonder en transformatief. Ben jij op zoek naar een persoonlijk mentor en gids die je ondersteunt in jouw proces, dan is dit echt iets voor jou.

IMG_9417-web copy.jpg

boek een

gratis intake!

Wil jij graag meer weten over kundalini coaching en een eerste keer proeven van hoe het in zijn werk gaat?
Boek dan een gratis intake bij me!