top of page
126A9304-2-.jpg

werk met lauren

Lauren geeft lessen, workshops en diepgaande trajecten in kundalini yoga. Ze werkt tevens een op een met mensen als persoonlijke mentor. In 2020 richtte ze Household Practice op als digitale studio en in 2022 bouwde ze samen met haar partner Ruben de yoga studio met café en shop uit in Gent. Lauren heeft als doel zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel kunnen waarmaken.

yoga

yoga

Avondlessen
Maandagavond en donderdagavond van 19u tot 20.15 kundalini yoga - radiate. Donderdagavond is er ook een gong bath relaxatie van 20.30 tot 21.30 apart te volgen

Ochtendyoga

Elke dinsdag en donderdag van 6 tot 7u zowel in de studio als online te volgen.

Online
3 maal per jaar zend Household Practice een 40 day practice uit met gestreamde ochtendlessen en workshops. Hou de socials in de gaten voor alle info. Ook streamen we regelmatig aquarian sadhanas.

Household-Practice-110-.jpg
household-practice-072.jpg

sneltrein naar transformatie

Kundalini yoga is een zeer effectief en krachtige middel om verandering teweeg te brengen. Maar je moet wel weten hoe je het moet toepassen! In combinatie met transformatief coachen is het een gouden methode om blokkades aan te gaan, nieuwe stappen te zetten en een leven te creëeren waar jij van droomt. In mijn trajecten ga ik met jou een diepgaand proces aan om de verandering waar jij naar op zoek bent waar te maken.

langer

traject

Ik werk met trajecten van drie maand of zes maand, waarbij we elkaar bij voorkeur elke week spreken. Om echt verandering teweeg te kunnen brengen is het belangrijk dat er een proces ontstaat en dat we de tijd kunnen nemen om de diepte in te gaan. Zo kan jij echt evolueren en kan ik jou het best begeleiden. Je beslist zelf hoe lang je jouw traject wil.

IMG_9442-.jpg

practice

op maat

In de sessies werken we telkens aan je elementaire vraagstuk en kijken we hoe je de yoga kan gebruiken om verandering teweeg te brengen. Door een practice op maat van jouw behoeftes te maken ga je doelgericht de yoga inzetten en zal je niet alleen op mentaal vlak vooruitgang boeken, maar ook op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. 

Webmail.jpg

persoonlijk

mentorschap

Het is een cadeau aan jezelf om te investeren in een langer op maat gemaakt traject. De persoonlijke begeleiding die je krijgt vind je in geen enkel ander aanbod van mij. Dat maakt het heel bijzonder en transformatief. Ben jij op zoek naar een persoonlijk mentor en gids die je ondersteunt in jouw proces, dan is dit echt iets voor jou.

IMG_9417-web copy.jpg
Rising Radiance-108 copy.jpg

rising radiance

een 8 weekse reis voor vrouwen die klaar zijn
om hun stralende zelf te ontwikkelen

boek een

gratis intake!

Wil jij graag meer weten over kundalini coaching en een eerste keer proeven van hoe het in zijn werk gaat?
Boek dan een gratis intake bij me!

 

bottom of page