top of page
GRADIENT-LUMINESSENCE--banner.jpg
Luminessence3.png

een membership voor powervrouwen die

in energy, high vibes en alignment willen leven elke dag opnieuw

Ben jij klaar om jezelf naar het volgende niveau te tillen? Voel jij dat je klaar bent om nog meer te gaan stralen? Voel jij dat je klaar bent om vol energie en high vibes je leven tegemoet te gaan? Wil jij de vrouwenenergie in jou gaan wakker makken en van daaruit gaan leven?

Vrouwen zijn krachtige wezens. Maar in ons heel erg mannelijke wereld krijg je weinig ruimte om volop vrouw te zijn. Je leeft gehaast en snel, mist verbinding met je lijf en leeft vanuit je hoofd. Dat staat je kracht als vrouw in de weg. Je loopt er maar al te vaak dof en uitgeblust bij. Daar mag verandering in komen!

Maar hoe dan? Meer yoga en meditatie doen klinkt fantastisch, maar het leven is druk en je hebt veel ballen in de lucht te houden. Hoe pas je zoiets in je leven?

Hoe zou het zijn om dagelijks van thuis uit een practice te kunnen doen? Geen gedoe meer met youtube. Maar een custom-tailored membership afgestemd op de energie van dat moment? Hoe zou het zijn als jij wekelijks zou verbinden met een groep like-minded vrouwen met hetzelfde doel als jij? Hoe zou het zijn om jezelf te voeden met inspiratie, yoga, nieuwe energie en hogere vibes?

126A9520.jpg

ben jij klaar om jezelf naar het
volgende niveau te tillen
?

wil jij je helder, vitaal en vol
energie voelen
?

wil jij geïnspireerd worden door een
groep krachtige vrouwen
?

wil jij vanuit je vrouwelijke energie
gaan leven
?

heb je er genoeg van om halfbakken je practice te doen?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik geloof dat in elke vrouw een enorm potentieel schuilt waar we ons nog té vaak niet bewust van zijn. En daar mag verandering in komen.

In de toekomst zullen vrouwen alleen maar belangrijker worden. Ons erg mannelijke wereld heeft vrouwenenergie nodig. En daarom is het belangrijk dat wij als vrouwen leiders worden over ons eigen leven en in ons kracht gaan staan.

Zelf ben ik jaren in de leer gegaan bij vrouwelijke leermeesters. Zo ben ik in de leer gegaan bij onder andere Guru Jagat en heb ik via haar en anderen een scala aan essentiële vrouwenteachings vergaard. Zoveel vrouwentrajecten, trainingen, vrouwencirkels en diepgaande ervaringen later, ben ik klaar die kennis zelf te gaan delen. 

Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met coaching, mindset en yogische teachings heeft mij tot de krachtige vrouw gemaakt die ik nu ben. En dat wil ik ook met jou gaan delen! Want ik weet dat ook jij een powervrouw bent die gaat stralen eenmaal ze haar innerlijk licht weet aan te zetten!

 

126A9548.jpg

Luminessence is een maandelijks membership voor vrouwen zichzelf naar het volgende niveau willen tillen en die in energy,
high vibes
en alignment willen leven
elke dag opnieuw.

creatie-cyclus.png

een membership van telkens 4 weken met:
 

• een wekelijkse kundalini yoga en meditatie practice 

• wekelijkse accelerate call op zoom

• volgens het ritme van de bezielde creatie-cyclus 

• met een extra library of essentials voor variatie in je practice

• maandelijks thema afgestemd op de energie van dat moment

• netwerk van poweryogi's die je inspireren

GRADIENT-LUMINESSENCE-banner.jpg

Ervaringen van anderen

“Toen ik het aanbod las dacht ik, doen! Dit zal je een duwtje geven om dagelijks op je matje te zitten... En inderdaad. De online cursus bracht me dichter bij mezelf, gaf me energie en bracht me in mijn kracht. Ik ga nu heel anders om met bepaalde zaken. Je sluit een committent af met je innerlijke zodat je elke dag verlangt terug te keren naar diezelfde op je mat.”

deze maand in Luminessence

CLEANSE copy_edited.jpg

Voor de Maart editie van Luminessence gaan we diep gaan in cleansing! De vroege lente is het uitgelezen moment om ons lichaam te reinigen en te detoxen en alles wat we hebben opgestapeld in de winter los te laten. Dat gaan we doen aan de hand van de Green Diet. Een heerlijk en diepgaand yogisch
mono-dieet! Bereid je voor op een diepe cleanse, een krachtige groepsenergie met twee weken dagelijkse sadhana en veel hernieuwde energie!

The Green Cleanse gaat door vanaf 6 Maart tot 2 April. De eerste week gaan we voorbereiden en krijg je uitleg en instructies. Dan gaan we de cleanse geleidelijk aan opbouwen en vanaf maandag 13 Maart tot 24 Maart gaan we het groene dieet effectief samen doen. Dat zijn 11 dagen in totaal.

Als 11 dagen te lang voor je is kan je ook 5 dagen meedoen of een ander aantal dat goed voelt voor jou. Elke dag is er ook live sadhana met een speciale kundalini yoga detox set. Deze set gaat diep op je inwerken waardoor de detox echt zijn werk kan doen. De laatste week gaan we samen afbouwen en het proces afronden! 

jouw investering

1 maand

110

per maand

3 maand

297

per kwartaal

6 maand

528

per semester

over Luminessence

elke week een nieuwe practice 
nooit nog tekort aan inspiratie

elke maand een nieuw thema 
volgens de energie van dat moment

wekelijkse groepscalls 

om te verbinden en te verdiepen

de kracht van een vrouwengroep 
om je te upliften en inspireren

Luminessence is een maandelijks membership voor powervrouwen dat telkens 4 weken duurt. We starten telkens de eerste week van de nieuwe maand. De eerstvolgende editie start 6 Maart en gaat door tot 2 April.
Luminessence is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom maar worden altijd via replay aangeboden. Zo kan je het hele programma op je eigen natuurlijke ritme volgen.
In Luminessence krijg je elke week een nieuwe yogaset om te practicen. Elke maandagochtend om 6u ga ik live op zoom om deze samen te doen. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is altijd een replay. Deze sets duren tussen de 30 en de 60 minuten 

Voor the green cleanse zal er van 13 Maart tot 24 Maart elke dag live sadhana zijn van 6 tot 7u s'ochtends.


Aansluitend is er op woensdagochtend de accelerate call. Dit is een groepscall op zoom waar we dieper ingaan op het thema en waar de instructies voor het groene dieet worden gegevenen al je vragen worden beantwoord.  Deze call is van 10 tot 11u30. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is een replay.
Je kan deelnemen aan Luminessence als newbie in kundalini yoga of als advanced. Als newbie ga je veel bijleren. Doe je al langer kundalini yoga dan ga je dieper in je practice kunnen duiken!
126A9541.jpg

Straal van binnen uit.

‘You are the master of your destiny,

you are the prediction of your horoscope, you are the leader of your day, you are the light of your life.

–Yogi Bahjan

bottom of page