top of page
GRADIENT-LUMINESSENCE--banner.jpg
Luminessence3.png

het kundalini yoga membership voor de vrouw die op zoek

is naar energy, community en bliss

de komende 2 maand in Luminessence 

VISUAL-M&M.png

een 40-daagse meditatie journey om je mind te clearen 
in het portaal van de winter solstice

126A9520.jpg

Herken je dit? Het leven vraagt veel van je. En in die drukte kan je jezelf wel eens verliezen. Je kan dan wel eens het gevoel hebben dat je wordt geleefd. Dat maakt je moedeloos. En dan beland je in een negatieve spiraal waar je in lijkt vast te zitten.

Maar hoe zou het voor je zijn als je elke maand zou worden meegenomen in een programma speciaal gecureerd voor vrouwen waar je in de magie van kundalini yoga wordt meegenomen. Denk; een veilige bedding, een inspirerend programma en de kracht van een groep!

Luminessence is een kundalini yoga membership waar je elke maand een nieuwe practice krijgt aangereikt afgestemd op de energie van dat moment. Daarnaast is het ook een community van vrouwen waar je samen mee reist, waar je van leert en die je inspireren en voorwaarts duwen op je pad!

Wil jij je practice verdiepen, spiritueel groeien, leren over de vrouwelijke weg in kundalini yoga en samen reizen met andere, gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit absoluut iets voor jou!

In de volgende editie van Luminessence gaan we diep duiken in onze mind en gaan we mediteren op de upward flow van de winter solstice - een mega krachtig energie portaal om te manifesteren wat jij nodig hebt. Deze cyclus heet Mind & Meditation en gaat door van  6 November en gaan door tot 31 December. Tijdens de 40 dagen gaan we s'avonds elke dag live mediteren op zoom. De 40 dagen zelf zijn van 13 November tot 22 December! Wil jij graag meer mediteren, dan is dit een hét moment om diep te gaan!

wil jij verbinden met jezelf op soul level?

wil jij leren breken door je zelf-beperkende patronen?

wil jij je gedragen worden in een veilige bedding?

wil jij jezelf uitdagen en om verder te groeien?

wil jij de meest stralende versie van jezelf waarmaken?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik geloof dat in elke vrouw een enorm potentieel schuilt waar we ons nog té vaak niet bewust van zijn. En daar mag verandering in komen.

 

Echter weten velen van ons niet hoe we onze vrouwelijke energie goed kunnen inzetten. Daarom is het belangrijk dat wij als vrouwen leiders worden over ons eigen leven en in ons kracht gaan staan. Want de wereld heeft de vrouwelijke, gebalanceerde energie nodig.

 

Zelf ben ik jaren in de leer gegaan bij vrouwelijke leermeesters. Zo ben ik in de leer gegaan bij onder andere Guru Jagat en heb ik via haar en anderen een scala aan essentiële vrouwenteachings vergaard. Zoveel vrouwentrajecten, trainingen, vrouwencirkels en diepgaande ervaringen later, ben ik klaar die kennis zelf te gaan delen. 

 

Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met coaching, tantra en yogische teachings heeft mij tot de krachtige vrouw gemaakt die ik nu ben. En dat deel ik in Luminessence met jou. Want ik geloof dat jij je licht ten volle mag laten schijnen!

126A9548.jpg

Luminessence is een kundalini yoga membership en digitale vrouwencirkel voor vrouwen die met zichzelf willen verbinden op soul level door een spirituele practice en op zoek zijn naar energy, community  en bliss. 

GRADIENT-LUMINESSENCE-banner.jpg

Ervaringen van anderen

Wat ik fijn vind aan Luminessence is de space, het commitment dat ondersteund wordt door de groep, het energetisch veld waar ik op een veilige manier kan ontplooien, de uitwisseling (even kunnen delen, jezelf uit je comfortzone halen door samen te delen) en het zetten van dagelijkse intenties aan de hand van de practice en nieuwe input die je maandelijks krijgt. Het is echt een uitgestippeld parcours die je activeren en dat werkt!” 

 

— Virginie

over Luminessence 

elke maand een nieuwe practice 
zodat je met je spirit kan verbinden

de kracht van een vrouwengroep 

om je te upliften en inspireren

optionele sadhana in groep 

de commitment die je nodig hebt om ervoor te gaan

elke maand een nieuw thema 
zodat jij spiritueel kan verder groeien

wekelijkse groepscalls 

om je proces te  verdiepen en te verbinden in groep

 

Luminessence is een kundalini yoga membership voor vrouwen dat telkens 4 weken duurt. In de volgende editie van Luminessence gaan we diep duiken in onze 3 mentale bodies en gaan we diepgaand mediteren in de upward flow van de winter solstice - een mega krachtig energie portaal om te manifesteren wat jij nodig hebt.

 

Deze cyclus heet Mind & Meditation en gaat door van  6 November en gaan door tot 31 December. De 40 dagen zelf gaan door van 13 November tot 22 December. We komen elke avond samen op zoom om te mediteren. Alles is ook via replay beschikbaar ;)

Luminessence is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom maar worden altijd via replay aangeboden. Zo kan je het hele programma op je eigen natuurlijke ritme volgen.

In Luminessence wordt je elke maand ontvangen met een nieuw thema. Dat wordt ingeleid met een introductie en yoga practice. 

Elke maandagochtend is er live gestreamde sadhana van 6 tot 7 uur om in de hoogste projectie jouw week te starten. 

(beschikbaar via replay). 

 

Voor deze cyclus doen we 40 daagse meditatie. We komen elke dag van de week (dus niet in het weekend) s'avonds (20:30) samen op zoom om te mediteren. 

Daarnaast is er twee-wekelijks op woensdagochtend een accelerate call. Dit is een groepscall op zoom waar we dieper ingaan op het thema van die week en waar we met sharing circles dieper in gaan op je proces

Luminessence houdt het midden tussen een yoga membership en een digitale vrouwencirkel. Je wordt gedragen in de energie van een groep en dat maakt het verschil. Naast het online programma zullen we nu ook 5 keer per jaar fysiek samen komen in de studio!

Doorheen het jaar organiseren we in Luminessence verschillende diepte ervaringen zoals 40 days experiences en diëten. Als je aansluit bij het volledige programma krijg je daar automatisch toegang toe!

de komende 2 maand in Luminessence 

VISUAL-M&M.png
timeline.png

sign me up dear!

2 maand Luminessence +
40 Days — Mind & 
Meditation

250

ongelimiteerd toegang van 6 November tot 31 December

126A9541.jpg

Straal van binnen uit.

‘You are the master of your destiny,

you are the prediction of your horoscope, you are the leader of your day, you are the light of your life.’

–Yogi Bahjan

bottom of page