top of page
Studiosessie-2009.jpg

ervaringen van anderen

"Het moment om een intakegesprek te boeken kwam als gelegen, ook al ben ik jaren aan mezelf aan het werken,  toch merkte ik op dat er nog onderdrukte emoties loskwamen, die me het gevoel gaven om op het einde van het gesprek – zonder twijfel - JA te zeggen. De uitleg en werking wekte heel veel interesse bij me op, alsook had ik het volste vertrouwen in Lauren die de nodige ervaring en inzichten heeft om me verder in dit programma te begeleiden. 

    Het was een pittig programma met niet alleen Kundalini-yoga en meditaties, maar ook een fantastisch coaching systeem, die je als mens een verrijking geven. Persoonlijk heeft het mij veel inzicht gegeven om stap voor stap actie te kunnen/durven ondernemen, ik heb er echt heel veel aan gehad, het voelde soms aan als een openbaring. Als kers op de taart was de laatste opdracht, de grootste duw in mijn rug tijdens dit traject, ben je benieuwd hiernaar? Een echte aanrader dan om het programma Rising Radiance te volgen.

 

Mijn pad wordt elke keer helderder."

—Zaïde

"Verder reizen naar en rijzen tot de stralende kern van wie ik ben, dat is wat me aantrok in het programma ‘Rising Radiance’ van Household Practice. En wàt ben ik dankbaar dat ik in deze weken Lauren naast me had om daarin mee op weg te gaan. Uit de intake kon Lauren kernachtig filteren wat mijn specifieke behoeften zijn om mezelf werkelijk in de wereld te zetten en mijn ‘radiance’ te leven en te delen. De roadmap die de start inluidde van dit traject voelde voor mij als een nagel op de kop: ‘dit is wat ik nodig heb!’

 

En zo bleek. Dankzij de dagelijkse kriya en meditatie, de schrijfoefeningen, visualisaties, coachinggesprekken en doe-opdrachten, ben ik naar mijn gevoel als een pijl uit een boog geschoten. Ik voel me gelanceerd om alles wat al zat te borrelen en te rijpen nu ook vorm te geven en me daarin te laten zien en horen, om mee de wereld te dienen.

Voor mij is Lauren een zachte, krachtige, to the point, enthousiasmerende en inspirerende coach. Ik voel me gezegend met haar energie in mijn leven, en met mijn verdere ontwikkeling dankzij dit programma.

 

Voor wie goed voor zichzelf en zijn/haar omgeving wil zorgen in deze woelige tijd, is dit wat mij betreft een absolute aanrader. 

 

Sat nam!"

—Leen

"Lauren, ik wil je eigenlijk al een tijdje bedanken. Begin vorig jaar leerde ik iemand kennen die me vertelde over Kundalini Yoga en jouw YouTube kanaal vernoemde. Een maand later viel ik in burn-out en eigenlijk stond alles gewoon op zijn kop. Toen ging ik naar je kanaal en vond daar de set voor de rug. Die heb ik 4 maand dagelijks gedaan en oh boy, ja t'heeft alles verandert. Samen met nog andere processen die ik aan het lopen ben natuurlijk. Maar de synchronisity werd plots heel sterk, ik voelde me zo sterk begeleid. Mijn intuïtie werd zo sterk. En nu. 't is bijna mind-blowing wat ik nu aan het doen ben, waar ik sta. Ik had mezelf nooit geloofd een jaar geleden. Ik voel erg veel dankbaarheid voor dit pad en wil ook jou bedanken omdat je jouw ding doet en mensen (zoals mezelf) inspireert. 💚💚🙏💚💚 Danku!!"

"Als een tocht naar een stralende top van een berg, met Lauren als gids. Tussen het intakegesprek en onze eerste coachingsessie had ik dat beeld voor ogen van de acht weken die voor me lagen. Het zegt wellicht iets over de veelgebruikte beeldspraak in zelfhulpboeken en populaire psychologische magazines. Nog meer zegt het iets over een van de belangrijkste lessen die ik tijdens het traject te leren had. Namelijk dat ik die gloed, van het intuïtiever, vrijer, magischere en creatiever leven, die ik zocht niet buiten, maar in mezelf te zoeken had. 

 

De reis die ik met dit traject aflegde ging dan ook niet opwaarts en naar buiten. De reis ging diep naar binnen. Voor het soms lastige graafwerk dat daaraan te pas kwam stond Lauren me warm bij en reikte ze me de nodige tools aan. Met mooie meditaties en visualisaties en prikkelende coachingsessies herontdekte ik, onder het stof van jaren begraven, mijn innerlijke kracht, mijn innerlijke waarheid, mijn innerlijke vuur en begon mijn creatieve flow terug te stromen. De – soms pittige – kriya’s sterkten mijn lichaam, maar ook mijn geest, die leerde dat ik me ook in de moeilijke momenten staande kon houden en met mezelf geconnecteerd kon blijven. 

 

En zo was ik op het einde van het traject dan toch klaar voor een tocht. In het volste vertrouwen dat ik de nodige kracht heb om ook de ruwere, minder begaande paden te kiezen. En vooral met het volste vertrouwen in mezelf als gids."

 

— Sandrine

"Met Lauren aan mijn zijde heb ik tijdens de voorbije zomer een prachtige reis afgelegd, bestemming Rising Radiance. 

 

Ik ben vertrokken met een mistig hoofd en een zware rugzak, vol vermoeidheid, drama en beperkende overtuigingen.

Gaandeweg leerde ik mijn rugzak leeg te maken;

Gaandeweg kwam ik opnieuw in beweging en herontdekte ik mijn kracht;

Gaandeweg verdween de mist en werd mijn visie helder.

 

Dit traject - de combinatie van Kundalini yoga/meditatie, coaching en thuisopdrachten - was precies wat ik nodig had. Ik ging van overleven naar leven - naar opnieuw dromen en genieten.

 

Natuurlijk zal er nog wel eens een mistbank verschijnen, maar nu heb ik de nodige tools om hiermee om te gaan.

 

Dankjewel Lauren, het was een onvergetelijke reis."

 

— Joni

"Zoals het vaak loopt met zaken die je echt kunnen raken, kwam het traject dat ik met Lauren volgde op het juiste moment in mijn leven. Ik ontwaakte uit een bepaalde manier van leven en besefte dat iets niet meer werkte voor mij, alleen staarde ik me blind op hoe ik dan wel van betekenis kon zijn op een manier die voor mij klopt. Ik liep precies rondjes in mijn hoofd. Lauren begeleidde me doorheen mijn twijfels en angsten en ik realiseerde mij dat ik bij die vraagstelling steeds stilstond bij hoe ik ’nuttig’ kon zijn. Hoe kwam dat? Wat als ik dat idee kon lossen? Mijn waardeoordeel losmaken van het nuttig voelen om vanuit de vrijheid/het niets die dan ontstaat, spontaner een weg te kunnen vrijmaken. 

 

Sindsdien is het een proces geweest van vastgrijpen, lossen en vooral leren vertrouwen. De grootste uitdaging zat en zit hem in het loslaten om te kunnen voelen. Voelen om dan pas te kunnen weten. Het inbouwen van een dagelijkse yogapractice is hierbij een enorme hulp. Het blijft een proces van vallen en opstaan, maar telkens als ik terug inga op de uitnodiging, dan voel ik hoe me dat onbewust helpt om te vertrouwen in de plaats van alles te proberen vastzetten en te definiëren. 

 

Ik ben heel dankbaar voor Lauren haar zachte en constructieve begeleiding. "

 

— Patricia

"Voor wie graag verder reist naar en rijst tot de stralende kern van wie ze in essentie is, is de ‘Rising Radiance’ wat mij betreft een zeer aan te bevelen investering in jezelf. Ik heb de beta-versie gevolgd, en ben mezelf en Lauren ontzettend dankbaar voor de toewijding en het enthousiasme doorheen deze weken, en de evolutie die het teweeg heeft gebracht. ✨🤍 Aftellen maar tot april! 😉🤍"

 

— Leen

"Lauren, woorden voelen wat beperkt om te omschrijven wat ik je wil overbrengen... Ik wil je bedanken vanuit de grond van mijn hart voor alles wat je dit jaar voor mij gedaan hebt. je hebt me geholpen om de draad met mezelf terug op te pikken, mijn mindset naar een hogere dimensie te brengen en helderheid te creëren. Dank je dat je er ook was bij moeilijke momenten... dank je om mij te blijven verwelkomen in je teachings... Elke dag komen er nieuwe inzichten, de ene is al eens confronterender dan de ander en  dankzij de tools die je me aanreikte kan ik deze integreren én groeien. Dank"

bottom of page