top of page
holy-ma-ss-hills.jpg

holy ma
summer programme

een zomer programma exclusief voor vrouwen

met maancirkels, dagworkshops en volle maan rituelen

kom meebaden in de kracht
van vrouwenenergie

Holy Ma is een zomerprogramma exclusief voor vrouwen. In de universele leer is de vrouw de kern van het universum, de bron van waaruit het leven ontstaat. Toch is de kracht van vrouwen lange tijd verkeerd begrepen, verwaarloosd en soms misbruikt. Dit heeft een diepgaand effect gehad op hoe wij als vrouwen onszelf zien en behandelen. De vrouwelijke energie is enorm krachtig, maar ze moet juist aangewend worden. 
 

Als vrouw hebben we de creatieve kracht van het universum in onze handen, maar alleen als we bereid zijn om onszelf te eren zoals we zijn zullen we in staat zijn om onze kracht te leven.

You don’t need make-up, you are already made up. Maar kunnen we van onszelf houden precies zoals we zijn? Kunnen we ons unieke vrouwelijke zijn ten volle leven? Kunnen we ontspannen terwijl we onze vrouwelijke kracht voelen?

holy-ma-ss-bulb.jpg

Doorbreek de cyclus van dualiteit, twijfel en onzekerheid en leef als vrouwen met karakter met mededogen, nobelheid en uitstraling.

In dit zomer programma komen we samen voor verdiepende dagworkshops, nieuwe maancirkels en digitale ervaringen met guest teachers. We duiken diep in de leer van kundalini yoga rond vrouw zijn en hoe dat toe te passen in ons leven.

Bereid jezelf voor een reeks transformerende yogaworkshops die je een diepe ervaring van je oneindige vrouwelijkheid zullen brengen. 

holy ma is

embodied

intuitive

cyclical

self love

empowered

sacred

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik kijk er heel erg naar uit om jou mee te nemen in dit unieke zomer programma. Toegegeven, Holy Ma is een van mijn favorietjes, want vrouwenergie is voor mij life changing geweest.

Zoals zoveel vrouwen had ik geleerd hoe ik het in een mannenwereld kon maken door het gedrag van mannen te kopiëren. Maar er kwam een ​​bepaald punt in mijn leven,  dat dit problematisch werd. Ik was volledig afgesloten van mijn lichaam, gevoel en intuïtie en had overvloed aan mannelijke energie.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pas toen een goede gids me leerde wat vrouwelijke energie was en hoe ik dat kon handhaven, begreep ik wat het voor mij betekende. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En zo begon een reis waarin ik mezelf openstelde voor mijn vrouwelijke kant en ik een geheel nieuwe versie van mezelf ontdekte. Een versie die gevoeliger en intuïtiever aanvoelde. Een versie die durfde stromen als wild water en beter in staat was om te surfen op die golven zonder te kapseizen. Een versie van mij die haar cyclische wezen waardeerde en haar aangeboren vrouwelijkheid eerde. 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En daarmee veranderde mijn hele leven en werd ik zachter, opener en echter. Ik heb gemerkt dat wij vrouwen van andere vrouwen leren. En dat we elkaars aanwezigheid en inspiratie nodig hebben om ons naar ons volgende niveau te tillen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En daarom doe ik niets liever dan mijn zomer wijden aan de lessen die ik ontving. Ik kijk er heel erg naar uit je te ontvangen op Holy Ma!

holy-ma-ss-portrait.jpg

agenda

zo 04.07

Holy Ma ~ Embodiment & self-love

dagworkshop

9u-17u | Baaigem

za 10.07

Maancirkel ~ Nieuwe maan in Kreeft

cirkel

19u-22u | Gent

za 24.07

Volle maan ~ Schorpioen

class

uur volgt |zoom

za 31.07

Holy Ma ~ Cyclical & empowered

dagworkshop

9u-17u | Baaigem

zo 08.08

Maancirkel ~ Nieuwe maan in Leeuw

cirkel

19u-22u | Gent

zo 22.08

Volle maan ~ Waterman

class

uur volgt |zoom

zo 29.08

Holy Ma ~ Intuitive & sacred

dagworkshop

9u-17u | Baaigem

zo 05.09

Maancirkel ~ Nieuwe maan in Maagd

cirkel

19u-22u | Gent

holy-ma-ss-hills copy.jpg

Dat klinkt heerlijk!

“Woman is the molder.
You are the molder of time, space, and of man:

the man of tomorrow, the child; the man of today,

the husband; and the men of yesterday; the ancestors.

The entire society, in theory and reality,

is based on the spirit of woman.”
– Yogi Bahjan

holy-ma-ss-girls.jpg

Ervaringen van anderen

Het echte samen zijn met vrouwen.
Elkaar horen. Voelen dat je niet alleen bent. Genieten van het samen zijn.
Die vrouwen energie.
Zalig!”

details

baaigem.jpg

Holy Ma
dagworkshops

zo 04.07 / za 31.07 / zo 29.08

De dagworkshops gaan door in Baaigem waar je in de watten zal gelegd worden door de gastvrouw van Under The Wild Sky. Deze workshops gaan door van 9u tot 17u. Het programma bestaat uit yogasets, verdiepende talks, deelrondes en rustpauzes om te genieten van de mooie omgeving. Inbegrepen is een heerlijke veganistische lunch, snacks en lichte drankjes.

Holy Ma

prijs per dag

99€   inclusief vegan lunch en snacks

prijs voor alle

266€  inclusief vegan lunch en snacks

groenevallei.jpg

Maancirkels

za 10.07 / zo 08.08 / zo 05.09

De maancirkels gaan door in yogastudio Groene Vallei in Gent. Je bent welkom om 19u en we eindigen rond 22u. De avond bestaat uit een lezing van de energie van de maan, oefeningen om in je lichaam af te zakken, schrijfrondes, deelrondes en een verdiepende meditatie. Een moment om naar binnen te gaan en jezelf helemaal op te laden!

Maancirkels

prijs per avond

33€   inclusief thee

prijs voor alle

90€  inclusief thee

academy.jpg

Academy

Alle workshops en cirkels zullen opgenomen worden en beschikbaar gemaakt worden op een online portaal. Als je er een keer niet bij kan zijn dan kan je alsnog de replay bekijken en mis je niets!

“​You believe that woman
is the chick
and I believe she is the eagle.
– Yogi Bahjan

holy-ma-ss-hills copy.jpg

Dat klinkt heerlijk!

bottom of page