top of page
Studiosessie-2016.jpg

werk met lauren

Lauren geeft lessen, workshops en diepgaande trajecten in kundalini yoga. Ze werkt tevens een op een met mensen als persoonlijke mentor. In 2020 richtte ze Household Practice op als digitale studio en in 2022 bouwde ze samen met haar partner Ruben de yoga studio met café en shop uit in Gent. Lauren heeft als doel zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel kunnen waarmaken.

yogalessen

Avondlessen
Maandagavond en donderdagavond van 19u tot 20.15 kundalini yoga - radiate. Donderdagavond is er ook een gong bath relaxatie van 20.30 tot 21.30 apart te volgen


Online
3 maal per jaar zend Household Practice een 40 day practice uit met gestreamde ochtendlessen en workshops. Hou de socials in de gaten voor alle info. Ook streamen we regelmatig aquarian sadhanas.

Household-Practice-110-.jpg
_TCG0617.jpg

coaching

Mijn passie is mensen terug brengen naar hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel gaan waar maken. Kundalini yoga is een zeer effectief en krachtige middel om verandering teweeg te brengen. In combinatie met transformatief coachen is het een gouden methode om blokkades aan te gaan, nieuwe stappen te zetten en een leven te creëeren waar jij van droomt. Ik werk met diepgaande 1 op 1 trajecten van een aantal maand.

Lees er alles over hier.

Rising Radiance-108 copy.jpg

een 8 weekse reis voor vrouwen die klaar zijn
om hun stralende zelf te ontwikkelen

don't look around
for the leader in your life,
it's you

bottom of page