top of page
GRADIENT-LUMINESSENCE--banner.jpg
Luminessence3.png

join de powervrouwen van Luminessence

voor 40 dagen sadhana tot aan de summer solstice

radiant.png

Ben jij klaar om jezelf naar het volgende niveau te tillen? Voel jij dat je klaar bent om nog meer te gaan stralen? Voel jij dat je klaar bent om vol energie en high vibes je leven tegemoet te gaan? 

 

In de komende editie van Luminessence - 40 days to Radiant Body Activation — gaan we gedurende 7 weken aan de hand van diepe meditatie onze kundalini energie doorheen alle chakra’s doen stromen in een opwaarts momentum naar de summer solstice. Elke week start met een andere practice en zelfde meditatie. Elke ochtend van de week is er live gestreamde sadhana van 6 tot 7 uur. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is altijd een replay. Deze sets duren tussen de 30 en de 60 minuten.

Aansluitend is er op woensdagochtend de accelerate call. Dit is een groepscall op zoom waar we dieper ingaan op het thema en waar we dieper in gaan op het thema van die week. Deze call is van 10 tot 11u. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is een replay.

126A9520.jpg

ben jij klaar om jezelf naar het
volgende niveau te tillen
?

wil jij je helder, vitaal en vol
energie voelen
?

wil jij een schop onder je k*** krijgen door een krachtige groepsenergie?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik geloof dat in elke vrouw een enorm potentieel schuilt waar we ons nog té vaak niet bewust van zijn. En daar mag verandering in komen.

 

In de toekomst zullen vrouwen alleen maar belangrijker worden. Ons erg mannelijke wereld heeft vrouwenenergie nodig. En daarom is het belangrijk dat wij als vrouwen leiders worden over ons eigen leven en in ons kracht gaan staan.

 

Zelf ben ik jaren in de leer gegaan bij vrouwelijke leermeesters. Zo ben ik in de leer gegaan bij onder andere Guru Jagat en heb ik via haar en anderen een scala aan essentiële vrouwenteachings vergaard. Zoveel vrouwentrajecten, trainingen, vrouwencirkels en diepgaande ervaringen later, ben ik klaar die kennis zelf te gaan delen. 

 

Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met coaching, mindset en yogische teachings heeft mij tot de krachtige vrouw gemaakt die ik nu ben. En dat wil ik ook met jou gaan delen! Want ik weet dat ook jij een powervrouw bent die gaat stralen eenmaal ze haar innerlijk licht weet aan te zetten!

126A9548.jpg

Luminessence is een kundalini yoga membership voor powervrouwen die zichzelf naar het volgende niveau willen tillen en die in energy,
high vibes
en alignment willen leven
elke dag opnieuw.

deze maand in Luminessence

radiant.png

Hoe zou het zijn om dagelijks van thuis uit een practice te kunnen doen? Geen gedoe meer met youtube. Maar een custom-tailored membership afgestemd op de energie van dat moment? Hoe zou het zijn als jij wekelijks zou verbinden met een groep like-minded vrouwen met hetzelfde doel als jij? Hoe zou het zijn om jezelf te voeden met inspiratie, yoga, nieuwe energie en hogere vibes?

Untitled-1.png

een reis van 7 weken met:
 

• een wekelijkse kundalini yoga en meditatie practice 

• wekelijkse accelerate call op zoom

• dagelijkse live sadhana van 6 tot 7u

• opgebouwd naar de energie van de 7 chakra's

• met een extra library of essentials voor variatie in je practice

• maandelijks thema afgestemd op de energie van dat moment

• netwerk van powervrouwen die je inspireren

GRADIENT-LUMINESSENCE-banner.jpg

Ervaringen van anderen

Wat ik fijn vind aan Luminessence is de space, het commitment dat ondersteund wordt door de groep, het energetisch veld waar ik op een veilige manier kan ontplooien, de uitwisseling (even kunnen delen, jezelf uit je comfortzone halen door samen te delen) en het zetten van dagelijkse intenties aan de hand van de practice en nieuwe input die je maandelijks krijgt. Het is echt een uitgestippeld parcours die je activeren en dat werkt!” 

 

— Virginie

jouw investering

1 maand

110

per maand

3 maand

297

per kwartaal

6 maand

528

per semester

ik koop een abonnement op Luminessence

ik koop enkele toegang tot de 7 weken

toegang tot 7 weken
Radiant Body Activation

220

40 days toegang

over Luminessence — 40 days to Radiant Body Activation

elke week een nieuwe practice 
nooit nog tekort aan inspiratie

elke maand een nieuw thema 
volgens de energie van dat moment

wekelijkse groepscalls 

om te verbinden en te verdiepen

de kracht van een vrouwengroep 
om je te upliften en inspireren

Luminessence is een maandelijks membership voor powervrouwen dat telkens 4 weken duurt. In deze volgende editie gaan we samen 40 dagen reizen doorheen het krachtige portaal van de summer solstice. We starten 15 Mei en eindigen 30 Juni. Deze editie heet dan ook - 40 days to Radiant Body Activation.
Luminessence - 40 days to Radiant Body Activation is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom maar worden altijd via replay aangeboden. Zo kan je het hele programma op je eigen natuurlijke ritme volgen.
In Luminessence - 40 days to Radiant Body Activation is een programma van 7 weken waarbij we aan de hand van diepe meditatie onze kundalini energie doorheen alle chakra’s gaan doen stromen in een opwaarts momentum naar de summer solstice. Elke week start met een lichtelijk andere practice en elke ochtend van de week is er live gestreamde sadhana van 6 tot 7 uur. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is altijd een replay. Deze sets duren tussen de 30 en de 60 minuten 

Aansluitend is er op woensdagochtend de accelerate call. Dit is een groepscall op zoom waar we dieper ingaan op het thema van die week.  Deze call is van 10 tot 11u. Kan je er niet bij zijn? No worries! Er is een replay.
Je kan deelnemen aan Luminessence als newbie in kundalini yoga of als advanced. Als newbie ga je veel bijleren. Doe je al langer kundalini yoga dan ga je dieper in je practice kunnen duiken!
126A9541.jpg

Straal van binnen uit.

‘You are the master of your destiny,

you are the prediction of your horoscope, you are the leader of your day, you are the light of your life.

–Yogi Bahjan

bottom of page