halo daar!

Ik ben Lauren Grusenmeyer, bezielster van dit platform en gebeten door yoga en zelfontwikkeling. Een aantal jaar geleden kwam ik met kundalini yoga in contact en ontdekte ik een enorme innerlijke kracht die mijn leven transformeerde. De rijkdom aan lessen die ik ontving inspireerden mij om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Mijn jarenlange ervaring in het veld van grafisch ontwerp en communicatie gebruikte ik op dit platform om mijn kennis van kundalini yoga en andere wijsheidsleren met jullie te delen!

126A9222-2-web.jpg

werk

met lauren

yoga

Kundalini yoga

Elke woensdagochtend live op zoom van 09:00-10.15
Boek vooraf via deze pagina.

Elke 
donderdagavond live in de Groene Vallei van 18.30u tot 19.30u! Boek hier je les.

bliss circle

Nieuwe maan cirkel voor vrouwen
Elke nieuwe maan komen we samen en nemen we de tijd om naar binnen te gaan, te vertragen en ons te verbinden met onszelf. Van daaruit zetten we intenties voor de komende maancyclus. Om de 6 maanden gaat de cirkel open voor nieuwe leden. Als je interesse hebt om mee te doen, stuur een mailtje!

1 op 1

1 op 1 sessies

Kundalini yoga is een zeer effectieve en krachtige tool om verandering teweeg te brengen. Met specifieke meditaties en kriya's kan je inwerken op bepaalde problemen. Door de grootte van de yoga is het soms moeilijk om te bepalen wat goed is voor jou.

 

In 1 op 1 sessies combineer ik de kracht van kundalini yoga met coachingstechnieken. Zo werken we in op bepaalde problemen en blokkades. Samen bepalen we waar je aan wilt werken en vervolgens help ik je met het creëren van verandering door middel van yoga en concrete stappen.

 

Ik werk met trajecten van telkens drie maand, waarbij we om twee weken een elkaar zien. Neem contact op met mij als je een intake wil inplannen. 

ik kijk er naar

uit je te ontmoeten