top of page
B&W-8-web.jpg

over mij

Ik ben Lauren Grusenmeyer. Kundalini yoga heeft een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Nochtans was het ooit anders.

Er was een tijd waarin ik hard werkte maar intern een puinhoop was. Voor de buitenwereld zag het er goed uit, maar ik was rusteloos, kon mijn gedachten niet tot stop zetten, piekerde quasi constant en wist niet hoe ik kon ontspannen of tot rust komen. Ook voelde ik aan alles dat ik mijn zielsverlangens niet leefde. Ik zocht jarenlang in de reguliere therapie maar het hielp me nauwelijks. Alles veranderde toen ik aan de slag ging met mijn lichaamswerk, mijn spirituele teachers ontmoette en de discipline van een dagelijkse yoga practice kreeg opgelegd. Ik liet jarenlange spanning los, trainde mijn mind, werd beresterk, ontwikkelde een enorm krachtige energie, overwon mijn destructieve neigingen en liet heel wat negatieve gewoontes los. Sindsdien ben ik een toegewijde student.

Vandaag leef ik het leven waar ik 10 jaar geleden niet van durfde dromen. Ik ben gelukkig getrouwd met 2 fantastische kinderen, run de mooiste studio van Gent en doe werk waar mijn hart van gaat zingen. Ik leef op high vibes, pieker quasi nooit meer, ben enorm chill, leef in lijn met mijn zielsverlangens, ben niet langer dan een paar uur laag in energie - als dat al gebeurd - en maak geregeld quantum-shifts mee. Ik heb mezelf gekatapulteerd naar een nieuw leven waar ik elke dag blij van wordt en voel dat ik in direct contact sta met mijn ziel. Natuurlijk maak ik ook moeilijke dingen mee, maar door mijn devotie en discipline geraak ik moeiteloos door elk obstakel. En dat is een kwaliteit die alle perikelen overwint.

Ik ben een diehard yogi, toegewijd in devotie en discipline, vurig met een heel erg open hart, recht voor de raap doch vol compassie, spiritually woke en heel erg chill. The universe has my back, that’s my magic!

What this world needs is people who have come alive. En omdat ik zelf heb mogen meemaken weet ik hoeveel dat waard is. In dat proces ondersteun ik jou graag als kundalini yoga teacher, spirituele mentor en persoonlijke cheerleader.

“Ask what makes you come alive and go do that. Because what the world needs is people who have come alive.”

Als je me zou kennen 
dan zou je weten dat:

126A9581.jpg

— Ik zowel heel gevoelig en introvert ben als iemand die zonder problemen in de spotlights sta.

— Ik graag voor dag en dauw opsta voor yoga behalve in het weekend. Dan durf ik wel eens uit te slapen

— Ik niet zo heel lang geleden grafisch ontwerper was. Die passie wuifde ik definitief gedag in 2021. Ik gebruik mijn grafisch talent nog steeds, maar nu enkel nog om mijn missie te verspreiden! 

— Ik grootgebracht ben in een half italiaanse familie. Bijgevolg spreek ik vloeiend italiaans en ligt er altijd en blok parmezaan in mijn frigo! 

— Ooit was ik model en deed ik catwalks voor Chanel en Prada enz. Ik stopte toen ze me een contract aanboden omdat ik voelde dat het niet het mijne was om te doen en heb nooit spijt gehad.

— Ik een rasechte maagd ben, net zoals mijn favo leraren in de kundalini lineage. Mijn dichte vriendinnen zijn dan weer allemaal steenbok (aardetekens unite). En mijn man is een waterman wat perfect aansluit bij mijn liefde voor kundalini en mijn eigen ascendant.

— Ik heel gevoelig ben voor muziek. Daarom luister ik het liefst irritant veel mantra op repeat. Zodanig veel dat mijn gezin tot mijn verbazing kan meezingen.

— Ik leefde ooit in de spirituele kast en verbergde angstvallig mijn passie voor spiritualiteit en yoga. Ik ging zelfs zover dat ik mijn boeken kaftte :) Ondertussen ben ik uit de kast gekomen en leef ik met overgave mijn passie.

let me take you on a ride to the essence of you

bottom of page