top of page
Rising Radiance-108 copy.jpg

rising radiance

een 8 weekse reis voor vrouwen die klaar zijn om hun stralende zelf te ontwikkelen

Ben jij klaar om jezelf terug te vinden? Voel jij al langer aan dat je het anders wil? Dat jouw gewoontes, overtuigingen en manieren van doen je niet meer dienen? Dat je klaar bent voor een nieuwe stap?

 

Het doet pijn als je niet ten volle leeft. Je voelt je niet lekker in je lichaam, je energie is laag, je gedachten zijn moeilijk tot stop te brengen en je voelt je vaak lusteloos. Je leeft een leven dat oké is maar je voelt aan alles dat er meer is en je voelt een sterk innerlijke roep om dat te gaan ontdekken. Toch vind je het ook spannend die stap naar verandering te zetten.

 

Maar hoe zou het zijn als jij vol vertrouwen in het leven zou staan? Als je overloopt van energie en vrolijkheid? Als jij zo vol bent van jezelf dat je moeiteloos voor jezelf opkomt? Als jij zo een diepe verbinding voelt met je ziel dat je exact weet wat je te doen staat? 

 

Lijkt dit voor jou een verre realiteit? Toch kan ook jij jezelf zodanig transformeren dat dit je dagelijkse realiteit wordt. Het is namelijk je geboorterecht om waanzinnig gelukkig te zijn!

heb jij het gevoel dat er meer
voor jou in petto is?

wil jij terug verbinding maken met
je gevoel en intuïtie? 

wil jij helderheid krijgen 
over je pad

wil jij de meest stralende versie
van jezelf worden
?

In Rising Radiance bekrachtig ik vrouwen
om op te komen voor zichzelf zodat ze terug verbinding kunnen maken met hun
zielsverlangens en gaan doen
waar ze van stralen.


 

Ik ben Lauren Grusenmeyer. Kundalini yoga en coaching hebben mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Nochtans was het ooit anders. Er was een tijd waar ik mezelf helemaal kwijt was, me erg ongelukkig voelde, mijn gepieker niet op stop kon zetten en lusteloos was. Ik voelde dat dit niet de bedoeling was, maar toch hielp weinig echt.

 

Toen ik kundalini yoga en transformerende coaching ontdekte veranderde alles. Ik ontdekte een enorme kracht in me, herstelde de verbinding met mijn lichaam en had tools om te blijven staan in elke storm. Vanaf dan is mijn leven in sneltempo gaan ontwikkelen. En deze transformatie kan jij ook waarmaken voor jezelf! Het is namelijk je geboorterecht om te stralen!

 

Het is mijn droom dat zoveel mogelijk vrouwen hun weg terugvinden en naar hun zielsverlangens gaan leven! En omdat ik dat zelf heb meegemaakt weet ik hoeveel dat waard is. In dat proces ondersteun ik jou graag als kundalini yoga teacher, spirituele mentor en persoonlijke cheerleader!

Rising Radiance-307.jpg
household-practice-072.jpg

sneltrein naar transformatie

Kundalini yoga is een zeer effectief en krachtige middel om verandering teweeg te brengen. Maar je moet wel weten hoe je het moet toepassen! In combinatie met transformatief coachen is het een gouden methode om blokkades aan te gaan, nieuwe stappen te zetten en een leven te creëeren waar jij van droomt. In mijn trajecten ga ik met jou een diepgaand proces aan om de verandering waar jij naar op zoek bent waar te maken.

practice

op maat

In de sessies werken we telkens aan je elementaire vraagstuk en kijken we hoe je de yoga kan gebruiken om verandering teweeg te brengen. Door een practice op maat van jouw behoeftes te maken ga je doelgericht de yoga inzetten en zal je niet alleen op mentaal vlak vooruitgang boeken, maar ook op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. 

Webmail.jpg

wat mag je verwachten?

Rising Radiance is een programma van 8 weken waar ik je persoonlijk begeleid naar een stralender leven. Elke week start met een kriya en meditatie die ontworpen zijn om de kundalini energie stapsgewijs te doen rijzen. Daarnaast krijg je wekelijkse 1 op 1 coaching sessies samen met nieuwe tools zoals schrijfoefeningen en visualisatie-meditaties die jou ondersteunen in je proces. Al het materiaal en de opnames van de zoom sessies komen samen op een portaal waar je een jaar lang toegang toe krijgt.
 

Rising Radiance-080.jpg

Thema's
 

1. Root down 

2. Connect to flow

3. Inner power

4. Open your heart

5. Speak your truth

6. Higher vision

7. Divine synchronicity

Dit programma is het enige aanbod waar je 1 op 1 met mij kan samenwerken. Ik begeleid je helemaal van start tot je stralende zelf. Maar om je transformatie te bereiken heb ik wel je toewijding en engagement nodig. Ben jij klaar om voor jezelf op te komen en je stralende zelf te ontwikkelen?

wachtlijst

rising radiance

In het voorjaar zullen ze opnieuw van start gaan met Rising Radiance. Deze keer in een nog krachtigere vorm! Wil jij erbij zijn? Zet je op de wachtlijst en

wees er als eerste bij!

Ervaringen van anderen

“Verder reizen naar de stralende kern van wie ik ben, dat is wat me aantrok in het programma ‘Rising Radiance’ van Household Practice. En wàt ben ik dankbaar dat ik Lauren naast me had tijdens deze reis. Dankzij de dagelijkse kriya en meditatie, de schrijfoefeningen, visualisaties, coachingsgesprekken en doe-opdrachten, ben ik naar mijn gevoel als een pijl uit een boog geschoten. Ik voel me gelanceerd om alles wat al zat te borrelen en te rijpen nu ook vorm te geven en me daarin te laten zien en horen, om mee de wereld te dienen.”

‘Don't look around for the leader
in your life. It's you.’
Guru Jagat

bottom of page