top of page
Banner.jpg

40 days
of kundalini rising presents

essential tools


of practice

een reis van 40 dagen doorheen de belangrijkste practices
en themas uit kundalini yoga

Wil jij je innerlijke kracht ontdekken?

Wil jij de energie door je lichaam voelen stromen?

Wil jij leren hoe je een dagelijkse practice kan opzetten?
Wil jij voelen wat de kundalini energie met je doet?

dan is deze reis 
iets voor jou!

Hoe heerlijk is het als je verbinding maakt met jezelf, spanning los laat uit je lijf en contact maakt met je spirituele zelf? Hoe zalig voelt het als jij vol energie in het leven staat en er in slaagt het beste van jezelf te geven? Hoe krachtig voel je je als je weet wat je écht wil en genoeg energie en inspiratie voelt om daar te geraken?

We weten allemaal hoe het voelt als de energie 'off' is. Toch weten we niet altijd wat we kunnen doen om die 'off' terug 'on' te krijgen. We blijven vast zitten in een slecht gevoel en slagen er niet in om dat gevoel om te draaien.

Toch vraagt is het niet heel moeilijk om de shift te maken, je moet alleen weten hoe. Als je energie weer laat stromen komt inspiratie en motivatie vanzelf en dienen oplossingen voor blokkades zich aan.

We hebben allemaal een verborgen superpower in ons, echter weten we vaak niet hoe we die moeten aanspreken. Als jij wil leren hoe je die kan aanspreken, hoe je jouw energie kan beïnvloeden en hoe je je ten alle tijde super krachtig kan voelen, dan is deze training iets voor jou!

about this
40 days

Banner2.jpg

In deze 6 weekse intensieve neem ik je mee in de kracht van kundalini yoga. Aan de hand van diverse practices leer ik jou hoe je elke dag verbinding kan maken met je lijf en je geest tot rust kan brengen. Ik leer je ook wat kundalini yoga is, hoe het werkt, en hoe je een dagelijks practice kan opbouwen die makkelijk haalbaar voor je is.

Elke week begint met een nieuwe kriya die we samen doen tijdens de sadhana. De sadhana-sessies worden dagelijks live gestreamd op zoom van maandag tot vrijdag van 06.00 uur tot 07.00 uur. Deze sessies worden opgenomen en zijn achteraf te bekijken via de watch page.

 

Maandagavond doen we een verdiepende workshop rond het thema van die week. Hier duiken we dieper in de leer van kundalini yoga en leer je hoe je deze tools kunt gebruiken in jouw leven! Je kunt deze sessies live volgen of via replay herbekijken.

 

In deze 40 dagen zal je geleidelijk je energie opbouwen en zal je de nodige tools ontvangen om je practice op te zetten of je bestaande practice te verdiepen. Je laat ook de kundalini-energie los, kalmeert je geest en heft blokkades in je systeem op.

 

Deze training is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Beginners worden begeleid bij het opbouwen van hun practica en gevorderde beoefenaars worden uitgedaagd om hun beoefening te verdiepen.

ben jij geprikkeld door
kundalini yoga?

wil jij leren hoe je een
dagelijks practice opbouwt?

wil jij krachtiger worden en over je blokkades heen stappen?

wil je meer leren over kundalini yoga
en hoe het werkt?

wil je ervaren hoe de kundalini energie jou wakker maakt?

je gidsen

lauren
grusenmeyer

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik kijk er heel erg naar uit om jou mee te nemen in deze reis van 6 weken. Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met gerichte coaching heeft mij een tools gegeven om te blijven staan in elke storm. En dat is een superpower! Deze superpower deel ik graag met jou. Want ook jij kan dat in jezelf wakker maken!

Er is nu geen beter moment om een spirituele practice uit te bouwen. We hebben nood aan nieuwe tools om ons lichaam vitaal en sterk te houden en onze geest tot rust brengen. Want deze tijd vraagt heel wat van ons. Daarom is nu het uitgelezen moment om diep in de practice te duiken en te leren hoe we onszelf kunnen bekrachtigen in moeilijke tijden. Je hebt namelijk niets van buitenaf nodig, alles zit al in jou, enkel moet je weten hoe je er aan kan!

Banner7.jpg
Studiosessie-241.jpg

sara de neve

Een aantal jaar geleden kwam Sara in contact met kundalini yoga en vrij snel ging ze zich verdiepen op dit pad. Ze ging studeren bij Guru Jagat en heeft sindsdien een sterke dagelijkse practice die haar kracht en helderheid waardoor ze stralend door het leven gaat. Ze assisteert Lauren bij het managen van de studio en geeft mee de sadhana's van de 40 days online practices. 

Screenshot 2022-10-24 at 09.50.44.png

leen piquer

Leen Piqueur is een mama van 3 jongens die haar kinderen homeschoolt in Portugal. Ze is een toegewijde kundalini yoga beoefenaar en lerares, studeert human design, is een plantaardige kok, een devoted householder en een schrijver-illustrator. Leen gelooft in het hoog houden van haar frequentie en ziet het als haar missie om alles wat ze leert te delen.

the details

40 days to kundalini rising - essential tools of practice is een reis van 6 weken doorheen de fundamentele teachings van kundalini yoga, waarbij je geleidelijk de kundalini energie in je lichaam ontwaakt. Elke ochtend van de week is er sadhana van 6 tot 7 uur. En elke maandagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur is er een live sessie rondom een van de 6 thema’s waar we aan werken. We trappen de 40 dagen af met een openingsworkshop op 11.11 van 11.30 tot 12.30u. Alle sessies zijn via replay beschikbaar op de watch page.

Deze training start 11 november en duurt tot 21 december 2022. 11 november is een belangrijke portaaldag die voorspoed activeert op alle gebieden van je leven. 21 december is de winterzonnewende en is een van de belangrijkste dagen van het jaar om te practicen. In deze training gebruiken we het momentum van beide dagen - die 40 dagen uit elkaar liggen - om ons vooruit te stuwen.

Deze training is online te volgen. Alle sessies zijn beschikbaar via replay tot 6 maanden na de cursus. Na je registratie krijg je toegang tot een watch page waar de herhalingen van alle sessies samenkomen. De sessies zelf zijn te volgen via zoom.
Deze training is voor zowel beginners als gevorderden. Beginners maken kennis met kundalini yoga en leren hoe ze een dagelijkse oefening kunnen opbouwen. Gevorderde beoefenaars krijgen de kans om hun beoefening te verdiepen en en zullen hun kennis over kundalini yoga verdiepen.
Voor earlybirds bieden we een mooie korting tot 1 november. Voel je je geroepen, spring dan op en bespaar! Als je deze reis wilt verdiepen, kun je ook 2 transformationele coachingsessies bij Lauren boeken. Dit geeft je de mogelijkheid om diep in je persoonlijke proces te duiken en nog sneller en dieper te schakelen.

themas

0. Commitment creates character

1. Raise your energy
2. Clear your subconcious

3. Strengthen the nervous system

4. Awaken the kundal

5. Vibrate the kosmos

6. Connect to infinity

Banner3.jpg

even samengevat

  • Een reis van 6 weken doorheen kundalini yoga.

  • Dagelijks sadhana van 6 tot 7 uur.

  • Een wekelijkse workshop rond teaching uit kundalini yoga en hoe dat toe te passen in je leven.

  • 6 maanden toegang tot de watch page van de cursus.

  • Een diepgaande ervaring van kundalini yoga.

  • Bootcamp-energie dat je naar een nieuw niveau tilt.

  • De ervaring van de practice in community.

  • Een diepgaande en ervaring dat je ondersteunt verandering in jezelf waar te maken.

Ervaringen van anderen

“Toen ik het aanbod las, dacht ik: ga ervoor!

Zo heb je een goede reden om dagelijks op je matje te gaan zitten... En inderdaad. De cursus bracht me dichter bij mezelf, gaf me energie en gaf me kracht. Ik pak de zaken nu heel anders aan. Je maakt de toewijding aan je innerlijke zelf zo sterk dat je ernaar verlangt om elke dag terug te keren naar je mat."

jouw investering

YES TO THIS AMAZING JOURNEY

244 euro

Inclusief dagelijkse sadhana van

ma-vr, 7 diepgaande sessies, replays via de watch page!

YES TO THE JOURNEY AND 2 PERSONAL SESSIONS

433 euro

De heel training - inclusief dagelijkse sadhana van ma-vr, 7 diepgaande sessies, replays via de watch page - and 2 coaching sessies met Lauren

Banner6.jpg

‘Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your potential and your vitality and to reach for your virtues. There is nothing from outside. All is in you.

You are the storehouse of your totality.’ –Yogi Bahjan

'We are going to be raising our kundalini so that we can move some of these blockages, some of the things that are clouding our true creative impact, our true creative power, so that basically we get above the clouds. We get above the clouds and we get to see the truth of the matter, which is, the sun is always shining up there. The power is always available to you.'
— Guru Jagat

bottom of page