Banner.jpg

40 days
of kundalini rising presents

essential tools


of practice

een reis van 40 dagen doorheen foundational practices
en thema's uit kundalini yoga

Wil jij je innerlijke kracht ontdekken?
Wil jij de energie door je lichaam voelen stromen?
Wil jij leren hoe je een dagelijkse practice kan opzetten?
Wil jij leren hoe je met simpele tools elke dag tot jezelf kan komen?
Wil jij voelen wat de kundalini energie met je doet?

dan is deze reis 
iets voor jou!

Hoe heerlijk is het als je verbinding maakt met jezelf, spanning los laat uit je lijf en contact maakt met je spirituele zelf? Hoe zalig voelt het als jij vol energie in het leven staat en er in slaagt het beste van jezelf te geven? Hoe krachtig voel je je als je weet wat je écht wil en genoeg energie en inspiratie voelt om daar te geraken?

We weten allemaal hoe het voelt als de energie 'off' is. Toch weten we niet altijd wat we kunnen doen om die 'off' terug 'on' te krijgen. We blijven vast zitten in een slecht gevoel en slagen er niet in om dat gevoel om te draaien.

Toch vraagt is het niet heel moeilijk om de shift te maken, je moet alleen weten hoe. Als je energie weer laat stromen komt inspiratie en motivatie vanzelf en dienen oplossingen voor blokkades zich aan.

over deze
40 days

Banner2.jpg

In deze 6 weekse intensieve neem ik je mee in de kracht van kundalini yoga. Aan de hand van diverse practices leer ik jou hoe je elke dag verbinding kan maken met je lijf en je geest tot rust kan brengen. Ik leer je ook wat kundalini yoga is, hoe het werkt, en hoe je een dagelijks practice kan opbouwen die makkelijk haalbaar voor je is.
 
Elke week start met een nieuwe practice die we samen beoefenen tijdens de sadhana. Dit gaat elke weekdag door van 6 tot 7 uur. Deze sessies worden opgenomen en kan je nadien bekijken via de watch page.
 
Maandagochtend gaan we dan samen de diepte in via een live sessie doorheen het thema van die week. Deze sessies kan je live volgen of nadien met de replay herbekijken.
 
Zo ga je stapsgewijs een eigen practice opbouwen of je bestaande practice verdiepen. Ook ga je jouw energie verhogen, de kundalini energie vrij maken, je geest tot rust brengen en blokkades in je systeem opruimen. 

Deze training kan je zowel als beginnende beoefenaar aangaan of als gevorderde practicioner.

ben jij benieuwd naar 
kundalini yoga?

wil jij leren hoe je een

dagelijks practice kan opbouwen?

wil jij meer leren over

kundalini yoga en de werking ervan?

wil jij ervaren wat
ochtend yoga met jou doet
?

wil jij ervaren hoe de kundalini

energie jouw systeem wakker maakt?

wie
ben ik?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik kijk er heel erg naar uit om jou mee te nemen in deze reis van 6 weken. Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met gerichte coaching heeft mij een tools gegeven om te blijven staan in elke storm. En dat is een superpower! Deze superpower deel ik graag met jou. Want ook jij kan dat in jezelf wakker maken!

Er is nu geen beter moment om een diepe, spirituele practice uit te bouwen. We hebben nood aan nieuwe tools om ons lichaam vitaal en sterk te houden en onze geest tot rust brengen. Want deze tijd vraagt heel wat van ons. Daarom is nu het uitgelezen moment diep in practice te duiken en te leren hoe we onszelf kunnen bekrachtigen. Je hebt namelijk niets van buitenaf nodig, alles zit in jou, enkel moet je weten hoe je er aan kan!

Banner7.jpg

de details

40 days to kundalini rising - essential tools of practice is een 6 weekse reis doorheen foundational teachings van kundalini yoga waar je stapsgewijs de kundalini energie in je lichaam wakker maakt. De training is hybride, dat wil zeggen dat je ze zowel in de studio kan volgen als online. Alle sessies zijn nadien via replay beschikbaar op de watch page. 

Deze training gaat door van 17 October 2022 tot 25 November 2022.
Elke ochtend van de week is er sadhana - live te volgen of in de studio - van 6 tot 7 uur s'ochtends. En elke maandagochtend van 11 uur tot 13 uur is er een live-sessie rond een van de 6 thema's waar we rond werken.
Deze training is hybride, dat wil zeggen dat het zowel online als offline doorgaat. Na je inschrijving krijg je toegang tot een watch page waar de replays van alle sessies samen komen. De sessies zelf zijn te volgen via zoom ofwel in de studio zelf. 
Deze training is voor zowel beginners als gevorderden. Beginners zullen vooral kennismaken met kundalini yoga en leren hoe ze een dagelijkse practice kunnen opbouwen. Gevorderden krijgen dan weer de kans om hun practice te verdiepen en te verrijken en zullen heel wat bijleren over kundalini yoga.
Voor earlybirds is er een mooie korting tot 28 September. Aanvullend bij deze training kan je ook 2 transformational coaching sessie met Lauren booken.

de thema's

1. Commitment creates character
2. Raise your energy
3. Clear your subconcious

4. Awaken the kundal

5. Vibrate the kosmos

6. Project your reality

Banner3.jpg

alles op
een rijtje

  • Een reis van 6 weken doorheen de foundational practices van kundalini yoga.

  • Een hybride traject waarbij je zowel via de zoom sessies kan volgen als in de studio.

  • Elke weekdag sadhana ofwel in de studio ofwel op zoom.

  • Een wekelijkse live sessie van 2uur rond een thema.

  • 6 maanden toegang tot de watch page van de cursus.

  • Verdieping in de werking en technologie van kundalini yoga.

  • Verdieping in de filosofie van yoga en de bijhorende teachings.

  • Bootcamp energie dat je optilt naar een nieuw niveau.

  • Een diepgaande en vervullende ervaring dat je voor altijd met je meedraagt.

Ervaringen van anderen

Toen ik het aanbod las dacht ik, doen! Dit zal je een duwtje geven om dagelijks op je matje te zitten... En inderdaad. De cursus bracht me dichter bij mezelf, gaf me energie en bracht me in mijn kracht. Ik ga nu heel anders om met bepaalde zaken. Je sluit een committent af met je innerlijke zodat je elke dag verlangt terug te keren naar diezelfde op je mat.”

jouw investering

ONLY ONLINE 

Early bird prijs beschikbaar tot 08.10.'22

222 euro

255 euro

Inclusief dagelijkse Sadhana van ma-vr, 6 diepte sessie van 2u, replays via de watch page!

LIVE IN DE STUDIO

Early bird prijs beschikbaar tot 08.10.'22

266 euro

299 euro

Inclusief dagelijkse Sadhana in de studio op ma / wo / vr, en 6 live diepte sessies van 2u + toegang tot de replays via de watch page!

Banner6.jpg

Ontdek jouw
inner super power!

‘Kundalini Yoga is uncoiling yourself to find your potential and your vitality and to reach for your virtues. There is nothing from outside. All is in you. You are the storehouse of your totality.’

–Yogi Bahjan