top of page
_TCG0617-.jpg

bezielster

Een aantal maand voordat de corona-crisis uitbarstte werd Household Practice geboren uit mijn persoonlijk verlangen om kundalini yoga en de bijhorende teachings voor householders voor een breder publiek beschikbaar te maken. In de eerste fase was Household Practice een online studio met enkel digitale trajecten gegeven door mezelf.

 

Gaandeweg ontstond het idee om ook een fysieke studio te openen. Om zo een platform te bieden voor de community van waaruit gelifestreamd kon worden en waar andere leraren ook het podium konden nemen. 

Drie jaar lang bouwde ik samen met Ruben, mijn man, aan deze droom. We kochten een reeks bouwvallige garageboxen en gingen in zee met de architecten Felt en de aannemer Lab15 om deze droom waar te maken. In 2022 gingen we effectief open.

 

Vandaag is Household Practice een yogastudio voor verschillende yogastijlen, een café en ontmoetingsplek voor de buurt en de plek waar wij wonen.

 

Als spaceholder van deze ruimte hoop ik dat je een diepe ervaring van verbinding met jezelf, de ander en het hogere mag ervaren in onze studio. Ik hoop dan ook dat onze plek mag bijdragen aan een lichtere en warmere wereld.

over mij

126A9581.jpg

Op een dag besloot een macht hoger dan mezelf dat het genoeg was geweest. Het succesvolle ontwerpbureau waar ik mede-oprichter van was ontplofte van de ene dag op de andere. En mijn toenmalige relatie liep op de klippen. Alles wat me lief was glipte als zand uit mijn handen. Mijn hart lag in stukken, maar een deel van mij wist dat dit deel was van een hoger plan.

 

Ik besloot het pad van mijn ziel te gaan bewandelen en langzaam aan begon ik te ontwaken. In 2017 leerde ik mijn spirituele teachers kennen en kreeg ik de discipline van een dagelijkse practice opgelegd. Mijn practice werd mijn toevluchtsoord en redding. Daar vond ik alle antwoorden waar ik naar op zoek was. Ik liet jarenlange spanning los, trainde mijn mind, liet heel wat negatieve gewoontes los en kwam alsmaar meer in contact met mijn pad en wat ik te doen had.

 

Stap voor stap begon ik mijn leven beginnen om te bouwen en maakte ik ruimte voor  mijn ziel. Ik zei mijn succesvolle job gedag en begon een nieuwe weg. Vandaag voel ik me bevrijd. Ik heb mijn leven op alle vlakken getransformeerd en ben gelukkiger dan ooit.

What this world needs is people who have come alive. En omdat ik zelf heb mogen meemaken weet ik hoeveel dat waard is. In dat proces ondersteun ik nu met heel mijn hart mensen in de zoektocht naar vervulling vanuit hun ziel als kundalini yoga leraar en persoonlijke coach.

“Ask what makes you come alive and go do that. Because what the world needs is people who have come alive.”

bottom of page