top of page
_TCG0617-.jpg

bezielster

Een aantal maand voordat de corona-crisis uitbarstte werd Household Practice geboren uit mijn persoonlijk verlangen om kundalini yoga en de bijhorende teachings voor householders voor een breder publiek beschikbaar te maken. In de eerste fase was Household Practice een online studio met enkel digitale trajecten gegeven door mezelf.

 

Gaandeweg ontstond het idee om ook een fysieke studio te openen. Om zo een platform te bieden voor de community van waaruit gelifestreamd kon worden en waar andere leraren ook het podium konden nemen. 

Vandaag is Household Practice een yogastudio voor verschillende yogastijlen, een café en ontmoetingsplek voor de buurt en de plek waar wij wonen.

 

Als spaceholder van deze ruimte hoop ik dat je een diepe ervaring van verbinding met jezelf, de ander en het hogere mag ervaren in onze studio. Ik hoop dan ook dat onze plek mag bijdragen aan een lichtere en warmere wereld.

over mij

126A9581.jpg

Op een dag besloot een macht hoger dan mezelf dat het genoeg was geweest. Het succesvolle grafisch ontwerp-bureau waar ik mede-oprichter van was ontplofte van de ene dag op de andere. En mijn toenmalige relatie liep op de klippen. Alles wat me lief was glipte als zand uit mijn handen. Mijn hart lag in stukken, maar een deel van mij voelde dat dit deel was van een hoger plan. Alsof een stem fluisterde je bent afgedwaald van je pad, vind jezelf terug.

Ik besloot mezelf terug te vinden en het pad van mijn ziel te bewandelen. Hoewel ik al veel zelfontwikkeling had gedaan was mijn toewijding nog oppervlakkig. Alles veranderde toen ik mijn lerares ontmoette en aan haar zijde mocht leren. Voor het eerst kwam ik in diep contact met mezelf en ontwikkelde ik een enorm krachtige energie. Mijn practice werd mijn toevluchtsoord en redding. Daar vond ik alle antwoorden waar ik naar op zoek was. En zo kwam ik alsmaar meer in contact met mijn zielsessentie en wat ik te doen had.

Stap voor stap begon ik mijn leven beginnen om te bouwen en maakte ik ruimte voor mijn zielsverlangens. Ik zei mijn carrière in de grafische sector job gedag en begon een nieuwe weg. Vandaag voel ik me bevrijd. Ik heb mijn leven op alle vlakken getransformeerd en ben gelukkiger dan ooit. Ik doe het werk van mijn ziel, heb een heerlijke relatie met 2 fantastische kinderen, woon op een prachtige plek en heb genoeg tijd en ruimte om mijn natuurlijke flow te volgen. Ik ken mezelf beter dan ooit en voel perfect aan wat ik te doen heb. Natuurlijk maak ik ook moeilijke dingen mee, maar door die diepe verbinding met mezelf geraak ik moeiteloos door elk obstakel. En dat is een kwaliteit die alle stormen overwint.

What this world needs is people who have come alive. En omdat ik zelf heb mogen meemaken weet ik hoeveel dat waard is. In dat proces ondersteun ik nu met heel mijn hart vrouwen in de zoektocht naar vervulling vanuit hun ziel als kundalini yoga leraar en persoonlijke coach.

“Ask what makes you come alive and go do that. Because what the world needs is people who have come alive.”

bottom of page