top of page
_TCG0617-.jpg

bezielster

Een aantal maand voordat de corona-crisis uitbarstte werd Household Practice geboren uit mijn persoonlijk verlangen om kundalini yoga en de bijhorende teachings voor householders voor een breder publiek beschikbaar te maken. In de eerste fase was Household Practice een online studio met enkel digitale trajecten gegeven door mezelf.

 

Gaandeweg ontstond het idee om ook een fysieke studio te openen. Om zo een platform te bieden voor de community van waaruit gelifestreamd kon worden en waar andere leraren ook het podium konden nemen. 

Vandaag is Household Practice een yogastudio voor verschillende yogastijlen, een café en ontmoetingsplek voor de buurt en de plek waar wij wonen.

 

Als spaceholder van deze ruimte hoop ik dat je een diepe ervaring van verbinding met jezelf, de ander en het hogere mag ervaren in onze studio. Ik hoop dan ook dat onze plek mag bijdragen aan een lichtere en warmere wereld.

over mij

126A9581.jpg

Lauren Grusenmeyer | Akal Sanpreet is kundalini yoga leraar, onderneemster, voormalig grafisch ontwerpster en spirituele mentor. Ze is oprichtster van Household Practice yogastudio in Gent, waar ze tevens woont en werkt met haar gezin. 

 

Lauren ontdekte de indrukwekkende kracht van kundalini yoga nadat ze jaren dans, yoga en healing kunsten had beoefende. Ze was zo onder de indruk van deze yogische technologie dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij Ra Ma Institute van Guru Jagat. Deze training werd de katalysator voor grote veranderingen in haar leven en bracht haar op een nieuw pad in een diepere afstemming met haarzelf.

 

De opeenvolgende jaren bleef ze intensief trainen terwijl ze moeder werd van twee kinderen en haar bedrijf startte. Kundalini yoga gaf haar een aantal eenvoudige tools om grote helderheid en kracht te ervaren in het midden van het leven. De weelde aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad verder te bewandelen en dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

 

Hoewel kundalini yoga centraal staat in Lauren haar practice, verrijkt ze haar werk met ervaringen uit diverse spirituele lineages zoals tantra, lichaamswerk, taoïsme en sjamanisme.

 

Lauren gelooft in het menselijk onmetelijke potentieel voor grootsheid en gelooft dat met de juiste tools  de lagen van desillusie kunnen worden afgeworpen om zo tot een diepe zielsverbinding te komen. Vanuit deze verbinding heeft eenieder de kans diepe vervulling te vinden en dat is de missie die haar dagelijks drijft om dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

“Ask what makes you come alive and go do that. Because what the world needs is people who have come alive.”

bottom of page