top of page
_22A8323.jpg

onze events

Wees welkom op een van onze diepere ervaringen. Check de events die doorgaan in onze studio!

ce341308-818c-49be-81fd-0263638b3a16.jpg

MINDFULNESS
VOOR DE ENTHOUSIASTE DENKER

In deze cursus, gegeven door Simon Moeyaert, leren we dat mindfulness niet alleen beoefend kan worden als we stilzitten. We gaan aan de slag met onze actieve geest, de constante stroom van gedachten die door ons hoofd gaat, en de minder aangename gedachte patronen die we allemaal hebben. Door bewustzijn te zijn, zien we welke impact deze gedachten hebben op onszelf en de wereld rondom.

Deze cursus bestaat uit 6 workshops die telkens doorgaan op zondagochtend van 10 tot 12u. De cursus is in zijn geheel te boeken en te volgen omdat je verder werkt van les tot les.

De data zijn zondag 28 april (proefles)
12 mei / 19 mei / 26 mei / 9 juni / 23 / 7 juli. 
Prijs voor de cursus is 250 euro.

Op zondag 28 April gaat er een proefles door van 10u tot 11u30. Deze proefles kan je vrijblijvend volgen. Bevestig je aanmelding door je hier in te schrijven. Prijs voor de proefles is 15euro, contant te betalen.

AYURVEDISCHE
KOOKWORKSHOP

Tijdens deze workshop zullen we heerlijke gerechten bereiden die toegankelijk en makkelijk thuis na te maken zijn. Deze gerechten zijn gezond, zijn goed voor je spijsvertering en activeren het zelfhelend vermogen in je lichaam.

We gebruiken Ayurvedische kruiden om de spijsvertering te stimuleren en creëren een balans in de maaltijden. Dit voorkomt suiker dips en cravings doorheen de dag!

We gaan samen een uitgebreid Ayurvedisch menu koken en nadien samen opeten. Dit bestaat uit: 
- Een Agni booster

- Brood gerechten

- Oven gerecht

- Gekruide Rijst
- Soep

- Dips
Ook krijg je een receptenboekje mee naar huis zodat je thuis de recepten kan maken.

Leer heerlijke en gezonde maaltijden maken voor jou en je gezin. Integreer de wetenschap van Ayurveda in een simpele en toegankelijke manier! Verbeter jouw spijsvertering, creëer algehele gezondheid en leer voeding in te zetten op de momenten dat je je niet optimaal voelt.

2347885c-1449-43b0-996c-2cc86e95a44b.jpg
125fc759-e9a6-46ce-a522-4de80df54fca.jpg

WOMB JOURNEYHEAL THE SPACE OF YOUR FEMININE POWER
DOOR LINDSAY TAYLOR 
ZONDAG 9 JUNI 14:30-17:00
BIJ HOUSEHOLD PRACTICE, GENT

55euro voor de sessie

Onze baarmoeder bevat de sleutel tot onze diepste intuïtie en heeft de kracht om een gevoel van volheid en plezier in ons leven te ontsluiten. Als we ons verbinden met onze baarmoeder eisen we onze eigen KRACHT en ZIJN weer op. Door te leren werken met deze prachtige vrouwelijke energie zijn we in staat diepe genezing, plezier en empowerment te vinden op alle gebieden van ons leven. 

- Adem werk
- Womb healing 
- Sound healing


Met aan het einde een speciale zang sessie door Eef

AQUARIAN

COMMUNITY
SADHANA

Ben jij klaar om de zon op te zien komen terwijl je je geest, lichaam en ziel verbindt met de kosmische energie? Sta dan op en doe mee met onze maandelijkse Aquarian Community Sadhana, waar we samen een magische ochtend beleven met een ochtend gebed, yoga en het zingen van mantra's. We eindigen met een yogisch ontbijtje beneden in de bar ✨

📅 Datum: 5 Mei 2024
🕒 Tijd: 05:00—07:30
de deur gaat toe om 05:30 moest

je je overslapen hebben ;)
🏠 Locatie: Studio @ Household Practice
💸 Tickets: By donation

Dit evenement is geschikt voor alle niveaus, of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of net begint. Laat jezelf onderdompelen in de krachtige energie van de ochtend. Aarzel niet om vrienden, familie en mede-zoekers uit te nodigen om samen deze bijzondere ervaring te delen. 

Screenshot 2021-01-11 at 16.21.09.png

5 MEI
05:00-07:30

_22A0735.jpg

SHAKTI PATH II

kundalini yoga training


10—14th of July

WITH NAM SATYA AND LAUREN GRUSENMEYER

 

Shakti is the life force within all living things. A pulsating energy that flows through everyone, sustaining every breath, and beating every heart. 

  

Shakti permeates the biological processes of our bodies and influences our thoughts and emotions, saturating every atom and particle in the physical realm. Essentially, Shakti is what moves the world and us in it.

 

During this five day training with Nam Satya and Lauren, we will work with yogic practices to awaken, direct and co-create with the powerful Shakti energy. When we gain conscious awareness of the Shakti and when we experience it flowing through us in a particular way, we also learn how to direct it, creating more impact in our lives, and fueling our work and mission.

FIVE DAY TRAINING AT HOUSEHOLD PRACTICE STUDIO
FROM 09:00—17:30 + DAILY OPTIONAL SADHANA
ALL TICKETS INCLUDE MEAL PLAN

WHOLE WEEK: 990EURO / 330 IN 3 TERMS
DAY PASS: 199EURO

 

the source of now is here

bottom of page