top of page
_22A8817.jpg

f.a.q.

a's to your q's

1. Wat is een goede les voor beginners? In principe zijn al onze lessen open level. Dat wil zeggen dat de lessen aangepast worden aan het niveau van de leerlingen. Onze benadering is gebaseerd op het begrip dat yoga een persoonlijke reis is en dat iedereen uniek is. Daarom passen we onze lessen flexibel aan, zodat elke student de kans krijgt om te groeien en te leren op zijn of haar eigen tempo en niveau. Onze ervaren leraren zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving. Als je een echte beginner bent dan raden we je aan in te stappen met een START TO YOGA reeks (vind deze op het uurrooster). Dat zijn 3 lessen waar je wordt meegenomen in de basis van wat yoga is. Surf naar ons lessenrooster om de data van de eerstvolgende reeks te vinden.

2. Moet ik een matje of dekentje meenemen? Wij hebben al het materiaal dat je nodig hebt voor je yoga practice in huis. Onze zaal is voorzien van matjes, dekentjes, bolsters, touwen, meditatiekussens en oogkussentjes. Je hoeft dus niets mee te nemen behalve makkelijke kledij om in te bewegen en een drinkfles!

3. Hoe schrijf ik me in? De inschrijvingen voor onze studio verlopen volledig digitaal via momoyoga. Via de knop 'inschrijven' bovenaan rechts kan je je inschrijven via momoyoga. Eerst dien je een account te maken, dan kan je een beurtenkaart kopen en dan kan je je inschrijven voor een les.

4. Kan ik mijn reservatie nog annuleren? Eenmaal je gereserveerd hebt kan je altijd nog je reservatie annuleren tot 1 uur voor aanvang van de les. Doe dat dan ook tijdig. Je hoeft ons niet persé voor te mailen. Inschrijven zelf kan nog tot 1 minuut voor aanvang van de les.

5. Ik heb een blessure, kan ik dan naar de les komen? Dat hangt er een beetje van af. In de eerste plaats dien je het advies in te winnen van je dokter en dat op te volgen. Is je blessure al in een stadium van genezing dan kan je naar de les komen, maar verwittig dan zeker vooraf de leraar in kwestie zodat hij of zij aanpassingen in de houdingen kan geven waar nodig.

6. Ik ben zwanger, kan ik nog yoga doen? Dat hangt er van af hoe ver je al bent in je zwangerschap. Tot voor 6 maand kan je nog vrij goed meedoen met alle vormen van yoga behalve de hele physiek uitdagende houdingen. Nadien raden we je aan over te stappen naar zachtere vormen van yoga zoals meditatie en zachte yoga. Over het algemeen raden we de volgende houdingen en ademhalingen af tijdens een zwangerschap: breath of fire, inversies (schouderstand, kopstand), navel pompen, buikspieroefeningen en adem vasthouden.

Yoga is the journey

of the self, through the self, to the self.

bottom of page