top of page
Screenshot 2023-03-21 at 11.23.19.png

twee diepte weekends met Lies Osaer en Lauren Grusenmeyer

to envision the next level of you

Kundalini Tools for living your best reality
and upgrading it to the next level

Je leven creëren rond jouw behoeftes en verlangens als mens vraagt om een heldere visie en de kracht om die uit te dragen. Maar hoe maak je contact met die visie? En hoe maak je het onderscheid tussen een echt verlangen van binnenuit of de stem van je ego?

Tijdens twee diepgaande kundalini yoga weekends delen Lauren en Lies de energy tools om jouw visie te ontvangen. We gaan samen de diepte in met meditatie, teachings en tools om contact te maken met die pure bron in jou. 

Van daaruit gaan we verder kijken hoe je wegwijs geraakt in je visies en hoe je verder kan. Hoe maak je van je droom realiteit? Hoe zorg je dat je verlangens ook echt gaan leven? We gaan de kracht wakker maken om jouw visie te belichamen en uit te dragen. Because you need energy and grit om je visie te gaan leven.

Zo creëer jij een leven dat jou voldoening geeft en voedend is voor jouw soul. En dat wensen we je toe.

Screenshot 2023-03-24 at 09.12.19.png
envision the next level of you

ENVISION I

Receive the vision 

16-27 September 09:30-16:30

Upgrading your reality start altijd met een heldere visie. Die visie overvalt je niet, die ontvang je. Want enkel als je in alignment leeft met je diepere visie leef je een leven van voldoening. Wanneer je een helder kanaal bent en in verbinding staat met je intuïtie creëer je de ideale omstandigheden voor jouw visie om door te komen. 

Tijdens dit weekend gaan we de tijd en ruimte nemen om je energetisch te clearen zodanig dat je contact kan maken met je visie. De meditaties, teachings en kracht van de groep brengen je recht naar de diepere laag waar de wisdom van je soul zich ontvouwt.

Tijdens dit weekend delen Lauren en Lies
de Kundalini Technology tools voor:

• Intuïtie: hoe ontvang je heldere leiding en ontwikkel je het vertrouwen daarin?  
• Energy clearing: hoe onderhoud je deze tools eenmaal je leven het terug overneemt?

Weekend 1: Receive the vision
16-17 September 2023
telkens van 9u30 - 16u 
Lunch inbegrepen 
€266 

ENVISION II

Embody the vision 

14-15 Oktober 09:30-16:30

Screenshot 2023-03-21 at 11.23.58.png

Eenmaal jij je visies ontvangen hebt voelt het spannend. Hoe begin je aan het uitdragen van je visie? Welke stappen kan je zetten? Moet je alles achterlaten of kan je stapsgewijs te werk gaan? Je visie tot leven brengen is een daad die moed, dapperheid en inspiratie vraagt. Dat kan enkel als jij jezelf weet te ondersteunen met de juiste tools om je op je pad te houden. 

Succes is je geboorterecht en ook jij kan dat waar maken. Het is enkel de vraag hoe jij dat succes in je aura kan vasthouden en hoe je die kan realiseren. 

Tijdens het tweede weekend delen Lauren en Lies de Kundalini Technology tools voor
• Zelfleiderschap: Hoe leid je jezelf in de realisatie van jouw visie? Ook wanneer je in je omgeving of in jezelf op weerstand of sabotage botst? 
• Stamina, grit & discipline: Hoe bewandel je de weg met een gezond doorzettingsvermogen zonder ‘op te branden’? Hoe creëer je je leven vanuit je center? Hoe kom je in actie vanuit de yin-energie? 

 

14-15 Oktober 2023
Van 9u30 tot 16u 
Lunch inbegrepen 
€266

 

"Success, happiness and constant prosperity are the result of mastering the mind."
bottom of page