top of page
Screenshot 2023-03-21 at 11.23.19.png

twee verdiepende kundalini yoga day retreats

met Lies Osaer & Lauren Grusenmeyer

come and envision

the next level of you

Het creëren van jouw droomleven vraagt om een heldere visie en de kracht om stappen te zetten. Maar hoe maak je contact met jouw visie? Hoe maak je het onderscheid tussen je verlangen van binnenuit of de stem van je ego?

 

Het antwoord is eenvoudig: dat doe je vanuit het pure deel in jezelf, jouw center. Daar leeft jouw visie al, daar zijn jouw stappen al helder en daar ligt jouw kracht om jouw visie uit te dragen en te manifesteren.

 

Tijdens deze twee Kundalini Yoga day retreats ontdek en ervaar jij hoe je verbinding maakt met die pure bron. Dat doen we aan de hand van Kundalini Yoga en meditatie, verdiepende teachings en creatieve embodiment sessies.

 

Tijdens de eerste dag maak jij contact met die pure bron in jou. 

Zo ontvang en creëer jij jouw heldere visie. 


Jouw visie verdiepen we tijdens dag twee. Hoe maak je van jouw droom jouw realiteit? Hoe zorg je dat jouw verlangens ook echt gaan leven? Tijdens deze dag maak jij de kracht wakker om jouw visie te belichamen en uit te dragen. 


Zo creëer jij een leven dat jou voldoening geeft en voedend is voor jouw soul. En dat wensen we je toe.

Screenshot 2023-03-24 at 09.12.19.png
envision the next level of you

RECEIVE THE VISION

9 Maart 08:30-15:30


 🌑 

in de energie van de nieuwe maan

Screenshot 2023-03-21 at 11.23.36.png

Onze visie bestaat al helder in het pure deel van onszelf. Dat pure deel communiceert met ons via onze intuïtie. Een innerlijke stem die jou gidst op jouw pad. 

 

Jouw intuïtie en bron puur houden, ontdoen van onnodige ruis en haar guidance ontvangen is een practice. Tijdens deze dag focussen we op die pure verbinding en het clearen van jouw intuïtief kanaal zodat jij contact kan maken met jouw visie. De meditaties, teachings en kracht van de groep brengen je recht naar de diepere laag waar de wisdom van je soul zich ontvouwt.

 

Hoe vroeger in de ochtend we daarmee verbinden, hoe minder ruis er op de verbinding zit. Daarom komen wij samen om 8u30 en nodigen we jou uit om de externe prikkels tot een minimum te beperken in je rit naar de studio. 

 

Bovendien doen we dit in de energie van de nieuwe maan. Een krachtig kosmisch moment om zaadjes te planten om onze visie te manifesteren.

Met Lauren Grusenmeyer & Lies Osaer

€111, inclusief lunch & btw

€222, voor beide day retreats inclusief lunch & btw

08:30—12:30

Kundalini Yoga
Mystical envision teachings

Diepe meditatie

12:30—13:30

Vegan Lunch

13:30—15:30

Gong integratie

Creative alchemy session

EMBODY THE VISION

30 Maart 08:30-15:30


🌕 

in de energie van de volle maan 

Screenshot 2023-03-21 at 11.23.58.png

Eenmaal jij je visies ontvangen hebt voelt het spannend. Hoe begin je aan het uitdragen van je visie? Welke stappen kan je zetten? Moet je alles achterlaten of kan je stapsgewijs te werk gaan? Je visie tot leven brengen is een daad die moed, dapperheid en inspiratie vraagt. Dat kan enkel als jij jezelf weet te ondersteunen met de juiste tools om je op je pad te houden. 

 

Succes is je geboorterecht en ook jij kan dat waar maken. Het is enkel de vraag hoe jij dat succes in je aura kan vasthouden en hoe je die kan realiseren. 

 

Tijdens deze dag focussen we op de belichaming van jouw visie en hoe je de kracht uit jouw center ontvangt om stappen te zetten, ook wanneer je in je omgeving op weerstand of sabotage botst. We staan stil bij de thema’s: hoe je een gezond doorzettingsvermogen inzet zonder op te branden en hoe je in actie komt vanuit een yin-energie. 

 

We surfen mee op de energie van de volle maan. Een ideaal moment waarop we oude energetische patronen doorbreken, gesteund door de energie van de volle maan!

 

The stars are in your favor en ondersteunen jouw visie en wij met Envision surfen mee op deze energie. 

Met Lauren Grusenmeyer & Lies Osaer

€111, inclusief lunch & btw

€222, voor beide day retreats inclusief lunch & btw

08:30—12:30

Kundalini Yoga
Mystical embodiment teachings

Diepe meditatie

12:30—13:30

Vegan Lunch

13:30—15:30

Gong integratie

Alchemy embodiment session

"Success, happiness and constant prosperity are the result of mastering the mind."
bottom of page