top of page
Screenshot 2021-03-04 at 20.39.27.png

now age yogi

een introductiecursus

in kundalini yoga

alles wat je moet weten over 
de technologie van kundalini yoga en hoe deze te 

integreren in je leven

Ben jij nieuwsgierig naar wat kundalini yoga nu precies is?
Heb je er al super veel over gehoord maar
heb je het nog niet kunnen ervaren?
Wil je graag alle in's and out's weten?
Wil je graag meegenomen worden door iemand met ervaring in deze bijzondere yogavorm?

dan is deze introductiecursus
iets voor jou!

Nu aan 147€!

Screenshot-2021-03-04-at-20.38.03-.jpg

Mijn missie is om jou met deze cursus de basis van kundalini yoga mee te geven. Want toegegeven, als je net start met deze yoga, zie je soms door het bos de bomen niet. En precies omdat deze informatie in een gewone yogales zelden aan bod komt, bedacht ik deze introductiecursus!

Ik geef jou alles mee wat je niet zomaar ergens te lezen krijgt maar wat wel essentieel is om te weten als je deze practice wil beoefenen!

 

Wat is kundalini yoga? Van waar komt het? Wie was de meester die het naar het Westen bracht? Wat zijn de belangrijkste pijlers van de practice? En hoe kan je het integreren in je leven? Je krijgt het allemaal mee in deze cursus!


Kundalini Yoga is een zeer uitgebreide traditie waar je heel ver in kan gaan. Het beoefenen ervan is de beste leermeester. In deze cursus geef ik jou een uitgebreide introductie zodat je meteen een paar stappen verder staat en weet waar je mee bezig bent!

Allright,
wat gaan we dan precies zien?

Hier een kleine preview van de cursus!

module 1.
 

intro

 

Alles over de oorsprong van kundalini yoga, de man die het naar het Westen bracht en waarom deze teachings zo belangrijk zijn voor deze tijd + een essentiële practice om de 4 energetische locks goed te leren gebruiken.

module 2.
 

energy

 

Alles wat je moet weten over de kundalini energie en hoe die precies werkt, de 4 focuspunten waar kundalini yoga op inwerkt + een uitgebreide introductie in de werking van ademhaling en hoe deze correct toe te passen.

module 3.
 

practice

 

De pijlers waar een kundalini practice is op gebouwd gaande van de core elementen mantra, pranayama, asana, meditatie en de meer subtiele elementen mudra, drishti en bandhas + een practice om je innerlijke kracht wakker te maken.

module 4.
 

meditation

 

Alles wat je moet weten over meditatie, waarom we mediteren, wat we ermee bereiken, de voornaamste technieken in meditatie + een practice om stress uit je lijf te halen en focus te creëeren met een van de 5 essentiële meditaties uit kundalini yoga.

module 5.
 

sadhana

 

Alles over Sadhana, de toegewijde, dagelijkse practice die je op jezelf beoefent. Hier geen standaard regels maar wel een aantal best practices + een krachtige practice om je vibratie en energie te verhogen. 

module 6.
 

lifestyle

 

Alles over de levensstijl van de yogi's en de witte kleren, de turban en de koude douches + een heel simpel concept dat je als basis voor je Sadhana beoefening kan gebruiken.

Nu aan 147!
Dat is echt waar voor je geld.

​Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik ben enorm vereerd om jou de technologie van kundalini yoga te mogen brengen. Kundalini Yoga is een zeer bijzondere yogavorm maar is in Europa nog heel onbekend. Nochtans werd ik er meteen verliefd op toen ik er voor het eerst in geïntroduceerd werd. En vervolgens veranderde het ook nog eens heel mijn leven.
Straf!

Dat moet iets te maken gehad hebben met die kundalini energie, dacht ik. En toen besloot ik dat ik er alles over wou te weten komen en besloot ik mij te verdiepen in deze yogavorm. Hoe verder ik op dit pad ging, hoe meer ik mijn innerlijke kracht ontdekte en hoe plezieriger mijn leven werd. Want naast een enorme innerlijke kracht werd mijn leven veel lichter en aangenamer. Als de kundalini energie begint te stromen verander je van binnenuit en kom je al vrij snel tot de essentie van wie je bent. En dat is echt zo waardevol!

 

Wil jij graag weten waar ik het allemaal over heb? Volg dan deze introductiecursus en krijg alle in's and out's van deze levensveranderende practice mee!


 


Household-Practice-110-.jpg

Over deze

cursus

Screenshot-2021-03-04-at-21.08.41.jpg
Deze cursus is volledig virtueel, is vooraf opgenomen en is te volgen op je eigen tempo. Na aankoop krijg je toegang tot de member's area en behoud je voor eeuwig toegang.
De cursus wisselt telkens af tussen theorie en practice en is lineair opgebouwd. De cursus bestaat uit 6 modules en 30 filmpjes en is goed voor een volledige werkdag aan lesmateriaal!
Voor deze cursus hoef je geen voorkennis van kundalini yoga te hebben. Je krijgt het allemaal van naaldje tot draadje uitgelegd. Toch is het voor interessant voor gevorderden omdat we diep ingaan op de materie.

Zalig Lauren.
Maar euh, hoeveel mag

dat kosten?

Deze cursus staat nu geprijsd aan 147€! Nadien behoud je hele leven toegang tot het lesmateriaal!

Nu aan 147€!

Schermafbeelding 2020-10-27 om 17.47.12.

Na deze cursus zal je:
 

  • Begrijpen en ervaren wat kundalini energie is en hoe het inwerkt op je systeem.

  • Kennis gemaakt hebben met de geschiedenis en oorsprong van deze bijzondere yogavorm.

  • Begrijpen hoe een practice is opgebouwd en hoe jij thuis een practice kan opzetten met een simpele methode. 

  • Kennis gemaakt hebben met verschillende meditatie-technieken en zal je begrijpen wat meditatie doet.

  • Begrijpen waarom deze yogavorm zo belangrijk is voor vandaag.

  • Leren hoe je een sadhana practice volgens een heel simpele formule. 

  • Kennis gemaakt hebben met de yogische levensstijl.

Ervaringen van anderen

“Mijn voornaamste reden om yoga en meditatie te doen is flow te vinden, blokkades te doorbreken en de beste versie van mezelf zijn. Door kundalini yoga leer ik mijn zelfvertrouwen opbouwen en vind ik vertrouwen en kracht om goed naar mijn

soulwispers te luisteren” 

Ben jij mega nieuwsgierig naar wat kundalini

yoga nu precies is?
Wil jij er al langer meer over weten?
Ben je benieuwd wat kundalini yoga voor jou kan betekenen?

Wil jij ervaren hoe deze yoga jou van binnenuit kan veranderen?

dan is deze introductiecursus
iets voor jou!

Geef jezelf het cadeau van vernieuwing en verdieping.
Tot in de cursus!

Screenshot 2021-03-04 at 20.39.27.png

Hier heb ik mega veel zin in.

Ik ga er voor!

‘In Kundalini Yoga the most important thing is your experience. It goes right to your heart. No words can replace your experience. Your mind may accept the words, but your consciousness will not.’

–Yogi Bahjan

bottom of page