top of page
GRADIENT-LUMINESSENCE--banner.jpg

FLASH SALE TOT AAN 20 MEI!

Luminessence3.png

het kundalini yoga membership voor de vrouw die op zoek

is naar energy, community en bliss

de komende maand in Luminessence 

aura.png

diepe practices voor een stralend en zuiver aura

126A9675.jpg

Herken je dit? Het leven vraagt veel van je. En in die drukte kan je jezelf wel eens verliezen. Je kan dan wel eens het gevoel hebben dat je wordt geleefd. Dat maakt je moedeloos. En dan beland je in een negatieve spiraal waar je in lijkt vast te zitten.

Maar hoe zou het voor je zijn als je elke maand zou worden meegenomen in een programma speciaal gecureerd voor vrouwen waar je in de magie van kundalini yoga wordt meegenomen. Denk; een veilige bedding, een inspirerend programma en de kracht van een groep!

Luminessence is een kundalini yoga membership waar je elke maand een nieuwe practice krijgt aangereikt afgestemd op de energie van dat moment. Daarnaast is het ook een community van vrouwen waar je samen mee reist, waar je van leert en die je inspireren en voorwaarts duwen op je pad!

Wil jij je practice verdiepen, spiritueel groeien, leren over de vrouwelijke weg in kundalini yoga en samen reizen met andere, gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit absoluut iets voor jou!

wil jij verbinden met jezelf op soul level?

wil jij leren breken door je zelf-beperkende patronen?

wil jij je gedragen worden in een veilige bedding?

wil jij jezelf uitdagen en om verder te groeien?

wil jij de meest stralende versie van jezelf waarmaken?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik geloof dat in elke vrouw een enorm potentieel schuilt waar we ons nog té vaak niet bewust van zijn. En daar mag verandering in komen.

 

Echter weten velen van ons niet hoe we onze vrouwelijke energie goed kunnen inzetten. Daarom is het belangrijk dat wij als vrouwen leiders worden over ons eigen leven en in ons kracht gaan staan. Want de wereld heeft de vrouwelijke, gebalanceerde energie nodig.

 

Zelf ben ik jaren in de leer gegaan bij vrouwelijke leermeesters. Zo ben ik in de leer gegaan bij onder andere Guru Jagat en heb ik via haar en anderen een scala aan essentiële vrouwenteachings vergaard. Zoveel vrouwentrajecten, trainingen, vrouwencirkels en diepgaande ervaringen later, ben ik klaar die kennis zelf te gaan delen. 

 

Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met coaching, tantra en yogische teachings heeft mij tot de krachtige vrouw gemaakt die ik nu ben. En dat deel ik in Luminessence met jou. Want ik geloof dat jij je licht ten volle mag laten schijnen!

126A9548.jpg

Luminessence is een kundalini yoga membership en digitale vrouwencirkel voor vrouwen die met zichzelf willen verbinden op soul level door een spirituele practice en op zoek zijn naar energy, community  en bliss. 

GRADIENT-LUMINESSENCE-banner.jpg

Ervaringen van anderen

Wat ik fijn vind aan Luminessence is de space, het commitment dat ondersteund wordt door de groep, het energetisch veld waar ik op een veilige manier kan ontplooien, de uitwisseling (even kunnen delen, jezelf uit je comfortzone halen door samen te delen) en het zetten van dagelijkse intenties aan de hand van de practice en nieuwe input die je maandelijks krijgt. Het is echt een uitgestippeld parcours die je activeren en dat werkt!” 

 

— Virginie

over Luminessence 

elke maand een nieuwe practice 
zodat je met je spirit kan verbinden

de kracht van een vrouwengroep 

om je te upliften en inspireren

optionele sadhana in groep 

de commitment die je nodig hebt om ervoor te gaan

elke maand een nieuw thema 
zodat jij spiritueel kan verder groeien

wekelijkse groepscalls 

om je proces te  verdiepen en te verbinden in groep

 

Luminessence is een kundalini yoga membership voor vrouwen dat telkens 4 weken duurt. 

Luminessence is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom maar worden altijd via replay aangeboden. Zo kan je het hele programma op je eigen natuurlijke ritme volgen.

In Luminessence wordt je elke maand ontvangen met een nieuw thema. Dat wordt ingeleid met een introductie en yoga practice. Elke maandagochtend is er live gestreamde sadhana van 6 tot 7 uur om in de hoogste projectie jouw week te starten. (beschikbaar via replay). 

Luminessence houdt het midden tussen een yoga membership en een digitale vrouwencirkel. Je wordt gedragen in de energie van een groep en dat maakt het verschil. Naast het online programma zien we elkaar twee keer in de maand voor een digitale call (7 en 21.05, 4 en 20.06, 4 en 18.07 om 20u30. Daarnaast zijn er ook twee vrouwencirkels waar je als deelnemer gratis toegang toe krijgt (24 Mei en 19 Juli van 19u00 tot 21u45.

Als je nu aansluit bij Luminessence voor de laatste 3 maand (we doen een zomerstop vanaf Augustus) dan behoud je toegang tot heel het portaal gedurende de hele zomer. Zou kan je jouw practice onderhouden tijdens de zomer. Ook krijg je een substantiele korting op de kundalini day retreat op de summer solstice van 22 Juni.

timeline.png

sign me up dear!

Omdat  de laatste maanden van Luminessence zijn aangebroken
doen we een flash sale tot aan 20 Mei!

Voor het heerlijk luttele bedrag van 250 eur krijg je toegang tot het portaal tot aan September, deelname aan alle calls, deelname aan de

2 vrouwencirkels in de studio en een fixe korting van 40%  op het Solstice Kundalini Day Retreat in de studio!

Deze maand doen we ook het groen dieet,

wil je daarbij aansluiten, doe het dan nu!

Grijp nu je kans om je practice energie in te blazen en je te laten ondersteunen in dit proces door onze heerlijke women community!

Practice dagelijks, laat je inspireren en verdiep je 

verbinding met je soul!

1 maand Luminessence

85

3 maand 

250

1 maand

onbeperkt toegang

+ toegang tot cirkel in de studio

3 maand

+ 2 vrouwencirkels twv 33euro/stuk

+ zomer toegang tot het portaal

+ korting op het solstice kundalini day retreat

*dit aanbod eindigt 20 Mei

126A9541.jpg

Straal van binnen uit.

‘You are the master of your destiny,

you are the prediction of your horoscope, you are the leader of your day, you are the light of your life.’

–Yogi Bahjan

bottom of page