top of page
GRADIENT-LUMINESSENCE--banner.jpg
Luminessence3.png

het kundalini yoga membership voor de vrouw die op zoek

is naar energy, community en bliss

de komende maand in Luminessence 

Physical body.png

diepe practices voor een krachtiger lichaam
en een zuiverende kitchari cleanse

Screenshot 2024-01-31 at 21.17.39.png

Herken je dit? Het leven vraagt veel van je. En in die drukte kan je jezelf wel eens verliezen. Je kan dan wel eens het gevoel hebben dat je wordt geleefd. Dat maakt je moedeloos. En dan beland je in een negatieve spiraal waar je in lijkt vast te zitten.

Maar hoe zou het voor je zijn als je elke maand zou worden meegenomen in een programma speciaal gecureerd voor vrouwen waar je in de magie van kundalini yoga wordt meegenomen. Denk; een veilige bedding, een inspirerend programma en de kracht van een groep!

Luminessence is een kundalini yoga membership waar je elke maand een nieuwe practice krijgt aangereikt afgestemd op de energie van dat moment. Daarnaast is het ook een community van vrouwen waar je samen mee reist, waar je van leert en die je inspireren en voorwaarts duwen op je pad!

Wil jij je practice verdiepen, spiritueel groeien, leren over de vrouwelijke weg in kundalini yoga en samen reizen met andere, gelijkgestemde vrouwen? Dan is dit absoluut iets voor jou!

De volgende editie van Luminessence heeft als thema het fysieke lichaam. En daarom gaan we diep in de practice! Zo gaan we ons lichaam sterker en krachtiger maken. Om dat proces te verdiepen gaan we samen een week de kitchari cleanse doen onder deskundige begeleiding van Karlijn. Een prachtige manier om je lichaam te zuiveren van alle opgedane toxines na de lange winter. Tijdens de cleanse zal er elke dag live sadhana zijn van 6u tot 7u.

 

wil jij verbinden met jezelf op soul level?

wil jij leren breken door je zelf-beperkende patronen?

wil jij je gedragen worden in een veilige bedding?

wil jij jezelf uitdagen en om verder te groeien?

wil jij de meest stralende versie van jezelf waarmaken?

Ik ben Lauren Grusenmeyer en ik geloof dat in elke vrouw een enorm potentieel schuilt waar we ons nog té vaak niet bewust van zijn. En daar mag verandering in komen.

 

Echter weten velen van ons niet hoe we onze vrouwelijke energie goed kunnen inzetten. Daarom is het belangrijk dat wij als vrouwen leiders worden over ons eigen leven en in ons kracht gaan staan. Want de wereld heeft de vrouwelijke, gebalanceerde energie nodig.

 

Zelf ben ik jaren in de leer gegaan bij vrouwelijke leermeesters. Zo ben ik in de leer gegaan bij onder andere Guru Jagat en heb ik via haar en anderen een scala aan essentiële vrouwenteachings vergaard. Zoveel vrouwentrajecten, trainingen, vrouwencirkels en diepgaande ervaringen later, ben ik klaar die kennis zelf te gaan delen. 

 

Kundalini yoga heeft mijn leven veranderd en een innerlijke kracht in mij wakker gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestond. Dat met coaching, tantra en yogische teachings heeft mij tot de krachtige vrouw gemaakt die ik nu ben. En dat deel ik in Luminessence met jou. Want ik geloof dat jij je licht ten volle mag laten schijnen!

126A9548.jpg

Luminessence is een kundalini yoga membership en digitale vrouwencirkel voor vrouwen die met zichzelf willen verbinden op soul level door een spirituele practice en op zoek zijn naar energy, community  en bliss. 

GRADIENT-LUMINESSENCE-banner.jpg

Ervaringen van anderen

Wat ik fijn vind aan Luminessence is de space, het commitment dat ondersteund wordt door de groep, het energetisch veld waar ik op een veilige manier kan ontplooien, de uitwisseling (even kunnen delen, jezelf uit je comfortzone halen door samen te delen) en het zetten van dagelijkse intenties aan de hand van de practice en nieuwe input die je maandelijks krijgt. Het is echt een uitgestippeld parcours die je activeren en dat werkt!” 

 

— Virginie

over Luminessence 

elke maand een nieuwe practice 
zodat je met je spirit kan verbinden

de kracht van een vrouwengroep 

om je te upliften en inspireren

optionele sadhana in groep 

de commitment die je nodig hebt om ervoor te gaan

elke maand een nieuw thema 
zodat jij spiritueel kan verder groeien

wekelijkse groepscalls 

om je proces te  verdiepen en te verbinden in groep

 

Luminessence is een kundalini yoga membership voor vrouwen dat telkens 4 weken duurt. In de volgende editie van Luminessence gaan we diep duiken in het fysieke lichaam. Dat doen we met een stevige practice en een diepgaande kitchari cleanse!

Luminessence is volledig virtueel. Na je inschrijving krijg je toegang tot de members area waar de video's gepost worden. De live sessies zijn te volgen via zoom maar worden altijd via replay aangeboden. Zo kan je het hele programma op je eigen natuurlijke ritme volgen.

In Luminessence wordt je elke maand ontvangen met een nieuw thema. Dat wordt ingeleid met een introductie en yoga practice. Elke maandagochtend is er live gestreamde sadhana van 6 tot 7 uur om in de hoogste projectie jouw week te starten. (beschikbaar via replay). 

Deelname aan de cleanse met toegang tot het receptenboekje, 3 live masterclasses op 8/13/22 Februari (te herbekijken in replay), de opgenomen yogaset en meditatie voor ontgifting en dagelijkse optionele sadhana van 6 tot 7u kost 110 euro. Lees er alles over hier. Je kan je deelname onderaan de pagina bevestigen door aan te kopen!

Luminessence houdt het midden tussen een yoga membership en een digitale cirkel. Je wordt gedragen in de energie van een groep en dat maakt het verschil. Naast het online programma zullen we nu ook 5 keer per jaar fysiek samen komen in de studio!

Doorheen het jaar organiseren we in Luminessence verschillende diepte ervaringen zoals 40 days experiences en diëten. Als je aansluit bij het volledige programma krijg je daar automatisch toegang toe!

de komende maand in Luminessence 

Physical body.png

met de kitchari cleanse van 19 Februari tot 25 Februari

Screenshot 2024-01-31 at 21.17.39.png
Screenshot 2024-01-31 at 21.17.58.png

Onder begeleiding van Karlijn Van Der Burg, ayurvedic specialist

timeline.png

sign me up dear!

1 maand Luminessence +
kitchari cleanse

110

3 maand Luminessence + kitchari cleanse +
get togethers in de studio op 3 Maart

290

126A9541.jpg

Straal van binnen uit.

‘You are the master of your destiny,

you are the prediction of your horoscope, you are the leader of your day, you are the light of your life.’

–Yogi Bahjan

bottom of page