top of page

3 minuten tegen boosheid

Kundalini yoga is een super praktische en effectieve yogavorm. Yogi Bahjan noemde Kundalini yoga een yoga voor huishouders. Een yoga voor mensen met een leven, werk en kinderen. Hij vond het belangrijk dat je het in je leven kon inpassen en de yoga zo jouw leven transformeerde.


Een van mijn favoriete practices, die de basis vormt van mijn beoefening, is fists of anger. Het is een meditatie waarbij je een krachtige ademhaling gebruikt om boosheid uit je systeem te halen.

Wat doe jij als je boos bent? Veel mensen weten niet wat ze moeten met hun boosheid of hoe ze die kunnen ventileren. Maar als je jouw boosheid niet laat stromen komt deze vast te zitten in je lichamelijke systeem. En dat kan negatieve gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om iets met je boosheid te doen. In plaats van ze op te kroppen, kan je ermee werken en ze laten stromen zodat ze kan transformeren. Deze meditatie is precies daarvoor ontworpen. Het bied een veilige en doeltreffende manier om je kwaadheid los te laten.Deze meditatie maakt deel uit van een aantal quick fixes voor het dagelijks leven die ik met je deel in mijn gratis online ‘meer flow met kundalini yoga’. Wil jij leren hoe je kundalini yoga kan inpassen in je leven? Lees er alles over hier en schrijf je in!

Comments


bottom of page